Спипаха в Аксаково две жени, откраднали ученическа раница с пари и мобилен телефон

От ОУ на МВР - Варна съобщиха, че вчера към 11:00 часа, бащата на малолетна ученичка е потърсил помощ от служителите на РУ- Аксаково. Причината - в центъра на Аксаково на детето му е открадната раницата, в която имало мобилен телефон и малка сума пари.  

Екип на Паралел 43


Задържаха 8 лица от криминалния контингент при специализирана полицейска операция в община Аксаково

От ОД на МВР - Варна съобщиха, че специализираната полицейска операция е проведена днес на територията на община Аксаково - селата Любен Каравелово и Въглен.

Екип на Паралел 43


Наш тираджия затри италиански бизнесмен заради лоша сигнализация на магистрала

Най-вроятно причината за катастрофата късно снощи на магистралата от Генуа към Милано, при която в ремаркето на шофиран от българин ТИР се заби аудито на известния италиански бизнесмен Паоло Шерни и той загина на място, е лошата сигнализация на участък в ремонт – до този извод стигна сайтът...

Екип на Паралел 43

Очевидци на катастрофата с Милен Цветков: Кристиан Николов не е помагал на журналиста

Подсъдимият за катастрофата, при която загина Милен Цветков, не е помагал на пострадалия журналист. Това казаха пред съда четирима от очевидците. Спътниците на подсъдимия Кристиан Николов също не са се насочили към автомобила на Цветков, информира bTV. По думите, им той е излязъл сам от колата,...

Екип на Паралел 43

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.