Около полунощ вчера в района на с. Изворско служители на пътна полиция към РУ - Аксаково, проверили 39-годишен шофьор, местен жител. При направената проверка за алкохол с техническо средство е отчетена положителна проба в издишания въздух. За потвърждения на резултата, мъжът е отведен в болнична лаборатория. Срещу него е образувано бързо производство.

***

42-годишен варненец е в полицейския арест, след като бил засечен, че шофира лек автомобил „Мерцедес“ след употреба на наркотични вещества. Проверката с наркотеста е извършена на вчера към 20,40 часа в района на бул. „Владислав Варненчик“. Мъжът е дал кръвна проба в болнична лаборатория. По случая е образувано досъдебно производство.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.