Актрисата Меглена Караламбова: Когато се кача на сцената забравям за всички житейски проблеми и започвам да играя

Визията на 41-вия фестивал на новото българско кино "Златна роза" във Варна бе вдъхновена от 80-годишния юбилей на актрисата Меглена Караламбова. Нейният талант и чар красят плаката на фестивала, дело на Николай Тонков.

Пламен Минасов
Кшищоф Зануси: Боя се, че днешното общество на пълния търбух е много уязвимо

Какво осмисля живота: успехът или любовта? „Може би любовта е отговор на всички въпроси, но от друга страна съм чувал, че Бог никога не е използвал концепцията за успех като свое име", споделя световноизвестният режисьор, сценарист и продуцент Кшищоф Зануси.  

Екип на Паралел 43

Гергана Събкова: Просто следвам усещането си!

Гергана Събкова е един от най-отдавнашните ми познайници от Портобело маркет - когато ни заговори първия път на български с дъщеря ми, главата на Ралка едва се подаваше над масата й. Нейните бижута от цветно стъкло са едни от най-хубавите неща, които можете да видите там! Гласим този разговор от...

Екип на Паралел 43


Димитър Димитров: Много приятели казват, че имам „мисия невъзможна" в Спартак (Варна), но аз не мисля така

Наставникът на Спартак (Варна) Димитър Димитров - Херо даде интервю в Алания, където „соколите" са на подготвителен лагер. Той каза пред „sportal.bg", че е оптимист относно спасението на варненския отбор, който се намира на последното място във временното класиране на efbet...

Екип на Паралел 43

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.