Спират в празничните дни автобусната линия с. Садово – Варна

Общинска администрация - Аврен, Област Варненска уведомява заинтересованите лица, че в деловодството на Общината е постъпило уведомление от превозвача по автолиния: с. Садово – гр. Варна и обратно за преустановяване на маршрутното разписанието за дните, както следва:    

Екип на Паралел 43


Полицията задържа 33-годишен от с. Синдел на пътя, седнал пиян зад волана

Мъж от с. Синдел, на 33 години, е задържан за шофиране след употреба на алкохол, съобщиха от ОД на МВР Варна. Той бил спрян за проверка от служители на РУ Провадия в събота, надвечер, а резултатът от дрегера показал високо съдържание на алкохол в издишания въздух. Срещу мъжа е образувано...

Екип на Паралел 43Община Аврен получи уверение, че токовите удари в населените места ще спрат

„Проведохме среща с екипа представители на “Енерго Про” относно множеството токови удари и ниското напрежение на подаваното електричество. Получихме уверение ,че ще продължат инвестициите в мрежата като инсталиране на телемеханика в проблемните участъци".

Екип на Паралел 43Заради скъпия ток и община Аврен спира уличното осветление

Заради непосилните сметки за ток и община Аврен спира уличното осветление в тъмната част на денонощието. Това е поредната варненска община, която е принудена да го направи. Кметът Емануил Йорданов в свой пост обоснована решението си с малко статистика, която изглежда доста шокираща:

Екип на Паралел 43

В Аврен ще дискутират новата автобусна линия с. Близнаци - с. Приселци - гр. Варна

Ръководството на община Аврен кани жителите на с. Близнаци и с. Приселци за да бъде обсъдено създаването на редовна автобусна линия с. Близнаци - с. Приселци - гр. Варна и обратно.  

Екип на Паралел 43

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.