ГЕРБ - Варна: Областният управител Благомир Коцев е „литмус“ за наглост и двоен стандарт

ГЕРБ - Варна излезе със становище относно заповедта на областния управител Благомир Коцев  за спиране на автомобилите по част от Крайбрежната алея. В него се казва:  „Областният управител на Варна Благомир Коцев е литмус (по Кирил Петков) за лицемерие, наглост и...

Екип на Паралел 43


Коалиция ГЕРБ/СДС - Варна представи отбора си с №5 за предсрочните парламентарни избори

Областният координатор на ПП ГЕРБ и кмет на Варна Иван Портних представи официално пред медиите кандидатите за депутати от коалиция ГЕРБ/СДС от 3 МИР за предсрочните парламентарни избори. Водач на листата е успешният здравен министър от правителството на Бойко Борисов, който преведе страната през...

Екип на Паралел 43Варненски предприятия, които са спрели да работят заради пандемията, ще бъдат освободени от такса битови отпадъци

Варненски предприятия, които са спрели да работят заради пандемията, ще бъдат освободени от такса битови отпадъци. Предложението на кмета Иван Портних беше одобрено с пълно единодушие на днешното онлайн заседание на ПК „Финанси и бюджет“.

Екип на Паралел 43


Каракачанов за протестиращите: Искат да се докопат до властта и да създадат джендър република

Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов коментира във Варна ситуацията с протестите в София, възстановяването на палатковите лагери и евентуалното окървавяване на протестите.  

Екип на Паралел 43

Проф. Анелия Клисарова бе избрана за заместник-председател на Общински съвет - Варна

Варненските общински съветниците избраха за заместник – председател на местния парламент проф. Анелия Клисарова от групата на БСП. Предложението бе подкрепено с преобладаващо мнозинство, а кандидатурата й бе предложена от групата на коалиция „БСП за България“.

Екип на Паралел 43

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.