Нов формат във волейболната Купа на България

В нов формат от сезон 2021/22 ще се провежда турнирът за Купата на България по волейбол при мъжете. Това бе решено на работни срещи на Ръководството на НВЛ с клубовете от "efbet Супер Волей" и Висша лига. Ще се провеждат два успоредни турнира - в единия ще участват само отборите от...

Екип на Паралел 43


България срещу Германия на Евроволей 2021

Отборът на България ще играе срещу Германия на осминафинал на европейското първенство по волейбол. Това стана факт, след като Италия се наложи над домакините от Чехия с 3:1 гейма в последния мач от нашата група В в Острава.  

Екип на Паралел 43

Скримов поведе България към 1/8-финал на Евроволей `21

Българският национален отбор по волейбол си осигури участие във втората фаза на европейското първенство в Полша, Чехия, Естония и Финландия. В заключителния си пети мач от група В в чешкия град Острава селекцията на Силвано Пранди надделя над аутсайдера Беларус с 3:1 (13, 18, -24, 22) и си...

Екип на Паралел 43


Италия нанесе тежко поражение на „лъвовете"

Българският национален отбор по волейбол изигра слаб мач и допусна първо поражение от началото на европейското първенство в Полша, Чехия, Естония и Финландия. В третата си среща от група В в чешкия град Острава "лъвовете" бяха категорично надиграни от младия отбор на Италия и загубиха...

Екип на Паралел 43


България излиза днес в търсене на втора победа на ЕвроВолей 2021

Българският национален отбор по волейбол започна отлично своето участие на ЕвроВолей 2021, записвайки чиста победа срещу Черна гора, но сега предстои първият по-сериозен тест за момчетата на Силвано Пранди, съобщава БНТ.

Екип на Паралел 43

Италия триумфира с титлата на Европа по волейбол за жени

На финала в Белград италианките победиха изненадващо с 3:1 гейма досегашния носител на титлата – отборът на Сърбия, който е и настоящ световен шампион. Първенството на Европа се проведе в Румъния, Хърватия, Сърбия и България.

Екип на Паралел 43

България стартира с категоричното 3:0 на европейското по волейбол

Мъжкият национален отбор на България стартира с категоричен успех участието си на европейското първенство, което се провежда в четири държави. Воденият от Силвано Пранди тим надигра Черна гора с 3:0 (25:22, 25:17, 27:25) в първия си мач от група В на надпреварата в Острава (Чехия).

Екип на Паралел 43

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.