Какво включва програмата на Спартак (Варна) по време на зимна подготовка

Спартак (Варна) вече изигра последния си мач за 2022 година, но новият треньор на "соколите" Димитър Димитров - Херо няма да разпуска отбора до средата на декември, съобщава „gong.bg". Играчите ще продължат със заниманията до 14 декември, а след това ще...

Екип на Паралел 43

Във Варна организират футболен турнир за ветерани, в памет на Георги Димитров - Червения

Традиционният футболен турнир за ветерани в памет на футболиста на „Черно море“ Георги Димитров – Червения ще се проведе на 3 декември от в 12.00 ч. в зала „Владислав“ на СК „Черно море“, съобщиха от дирекция „Спорт“ към Община Варна.  

Екип на Паралел 43

Димитър Димитров: Основната ми цел начело на Спартак е да останем сред най-добрите

Ръководството на ФК „Спартак” Варна представи Димитър Димитров – Херо, който ще встъпи в длъжността старши треньор на „соколите” официално от 1 януари 2023г. В щаба на специалиста ще останат досегашните треньори, като новото име е това на Георги Чиликов.  

Екип на Паралел 43

200 двойки участваха в Международен турнир по спортни танци във Варна

200 двойки участваха в Международен турнир по спортни танци и в турнира „Млади надежди“, които се проведоха през почивните дни в спортната зала на Първа езикова гимназия, съобщиха от дирекция „Спорт“ към община Варна. 

Екип на Паралел 43

Пети турнир по водна топка „Станчо Велков“ ще се проведе в ПК „Приморски“ във Варна

Пети турнир по водна топка „Станчо Велков“ ще се проведе от 2 до 4 декември на басейн "Д-р Любен Лазаров" в плувен комплекс „Приморски“. Проявата се организира от клуб по плувни спортове „Варна“ със съдействието на дирекция "Спорт"...

Екип на Паралел 43

Футболният Черно море пред раздяла с юноша на Порто

Футболният Черно море (Варна) обмисля да се раздели с юношата на Порто Мади Кета. Официално се очаква това да бъде оповестено след последния мач за годината с пловдивския Локомотив за Купата в събота на „Тича“, съобщава „Gong.bg".  

Екип на Паралел 43


Седми отборен трофей блести в клубната витрина на ПСК „Черно море"

ПСК „Черно море" направи фурор на държавното лично отборно първенство по плуване в Бургас, спечели рекорден брой медали и ликува като отборен шампион и в три възрастови групи. Шампионатът на 25-метров басейн бе за мъже и жени, младша и старша възраст. В южния град варненци бяха...

Екип на Паралел 43Спешно ремонтират тревното покритие на стадиона на Спартак (Варна)

Ръководството на Спартак (Варна) предприе освежаващ ремонт на тревното покритие на клубния си стадион. Идеята е той да подобри състоянието си, тъй като напоследък имаше известни проблеми със състоянието му и трудната поддръжка.  

Екип на Паралел 43Обявиха победителите в турнира по плуване за „Купа 8 декември"

Победител в крайното отборно класиране в турнира по плуване "Купа 8 декември", който се проведе през почивните дни, е Медицинският университет „Проф. д-р П. Стоянов“, съобщиха от дирекция „Спорт“ към Община Варна. В надпреварата се включиха 75 студенти от всички...

Екип на Паралел 43


Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.