Разкриха списъци с имена и попълнени изборни бюлетини във Варна и региона

Четирима души бяха задържани за търговия с гласове, намерени са списъци с имена и лични данни, както и примерни форми на бюлетини с попълнени квадратчета за партия и за преференция.

Пламен Минасов


20-годишен моторист се заби в дърво и тежко пострада край Варна

Моторист е в изключително тежко състояние след катастрофа край бензиностанция "Еко" в Евксиноград. Инцидентът е станал малко след 18.00 часа, съобщиха от ОД на МВР - Варна.  Пострадалият e 20-годишен младеж, който се намира в реанимацията на варненска болница. Той е с...

Екип на Паралел 43


При спецакция полицията откри и иззе над два килограма наркотици и немалка сума пари във Варненско

Специализирана полицейска операция за противодействие на престъпления, свързани с политическите права на гражданите, битовата престъпност и опазване на обществения ред, се проведе във Варненска област  

Екип на Паралел 43

„Задържане под стража" и „домашен арест" определи съдът във Варна за двама, разпространявали наркотици

Варненският окръжен съд определи мерки за неотклонение – "задържане под стража“ и "домашен арест“ на двама мъже. Единият – Демир К. на 44 години е обвинен за ръководене на организирана престъпна група за разпространение на наркотици, а другият –...

Екип на Паралел 43


Мъж и жена, обвиняеми за разпространение на наркотици, остават в ареста

По искания на Окръжна прокуратура – Варна съдът определи мерки за неотклонение "задържане под стража" за мъж на 41 г. и жена на 42 г. от Варна. Двамата са привлечени към наказателна отговорност за държане на високорискови наркотични вещества без разрешително с цел разпространение,...

Екип на Паралел 43


Нов склад за нелегални цигари разкри полицията на територията на Варненска област

Още един склад за нелегални цигари разкри ГДБОП, съобщава БНТ. На 8 март спецполицаите хванаха 450 мастербокса цигари без български акцизен бандерол. 

Екип на Паралел 43

Украинец, издирван в родината си, остава в ареста до разглеждане на делото за екстрадиция

Апелативният съд във Варна остави в ареста украински гражданин, издирван в родината си за пет тежки престъпления, съобщиха днес от пресслужбата на съда. Той ще остане под стража до разглеждане на делото за екстрадицията му.  

Екип на Паралел 43

Дадоха условна присъда на 58-годишен варненец, седнал зад волана след употреба на алкохол

Районен съд - Варна наложи на 58-годишен водач наказание от 1 година и 6 месеца лишаване от свобода, отложено с 3 години изпитателен срок, както и глоба в размер на 200 лева. Той бе лишен още от право да управлява моторно превозно средство за срок от 1 година и 2 месеца.  

Екип на Паралел 43Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.