Заловиха дрехи менте във Варна

Още две досъдебни производства образуваха вчера служителите на реда. Голямо количество от облекла с фалшифицирано лого на световноизвестни марки откриха и иззеха от Кооперативния пазар в областния град, служителите на Икономическа полиция при ОДМВР-Варна.  

Екип на Паралел 43


Заловиха 49-годишен от Варна да краде гуми и джанти в кв. „Владиславово"

От ОД на МВР Варна съобщиха, че са задържали в ареста 49-годишен рецидивист от Варна. По първоначални данни той е демонтирал и откраднал 4 бр. автомобилни гуми с джантите към тях на паркиран в ж.к. „Владислав Варненчик“ лек автомобил „Нисан Алмера“.  

Екип на Паралел 43Осъдиха 67-годишен за управление на автомобил в нетрезво състояние

Случаят е констатиран при контролна проверка вечерта на 27 април тази година в близко до Варна село. 67-годишният подсъдим в нетрезво състояние се качил в лек автомобил „Шкода“, привел го в движение и се придвижвал с него по улиците. При извършената му от полицейския екип проверка с...

Екип на Паралел 43

Мъжът, който привлякоха към наказателна отговорност за пожара в дома за стари хора „Св. Георги“ във Варна, ще бъде изследван

Окръжният съд във Варна настани за изследване в психиатрично заведение за срок до един месец мъжа, който е привлечен към наказателна отговорност за предизвикания пожар в дома за стари хора „Св. Георги“ във Варна.  

Екип на Паралел 43Наложиха 800 лева глоба на 34-годишен за притежание на хероин

В бързо производство, по внесено от прокуратурата постановление с предложение за освобождаване от наказателна отговорност, на 34-годишния подсъдим бе наложено административното наказание – глоба в размер на 800 лева.  

Екип на Паралел 43

„Задържане под стража“ за 37-годишен, обвинен за извършване на полов акт с малолетна

Районен съд – Варна определи най-тежката процесуална мярка за неотклонение „задържане под стража“ за 37-годишен мъж, привлечен като обвиняем за извършване на полово съвкупление с ненавършило 14-годишна възраст момиче – престъпление по чл. 151, ал.2, т.1 от Наказателния...

Екип на Паралел 43

Заловиха мъж във Варна, обявен за общодържавно издирване

Днес в хода на провеждана специализирана полицейска операция под ръководството на сектор „Издирване" при ГДНП от служители на отдел „Криминална полиция" при ОДМВР-Варна в областния град е установен и задържан жител на София на 47 години, укриващ се от изтърпяване на...

Екип на Паралел 43

Задържаха трима, откраднали битова техника

От ОД на МВР - Варна съобщиха, че са задържани трима младежи от с. Константиново. Те са извършили кражба на цветен телевизор, преносима стереоуредба, 3 бр. стари мобилни телефона и 2 бр. таблети.

Екип на Паралел 43

Задържаха 27-годишен във Варна, откраднал тротинетки и скутер

От ОД на МВР - Варна съобщиха, че са заловили 27-годишен мъж от Мездра, който е откраднал в морската столица два броя тротинетки и един скутер. Сигналът за престъплението бил подаден вчера.  

Екип на Паралел 43

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.