Окръжният съд във Варна одобри споразумение за неправомерно ползване на чужда банкова карта

На 28.10.2020 г., след проведено разпоредително заседание, състав на Окръжен съд - Варна одобри споразумение, с което е наложено наказание за неправомерно ползване на банкова карта.

Екип на Паралел 43


Дилъри на наркотици вече са с мярка "задържане под стража"

По искане на наблюдаващия прокурор от Окръжната прокуратура, днес, 23.10.2020 г., Окръжен съд Варна задържа под стража двамата дилъри на наркотици, арестувани при специализирана полицейска операция на 21.10.2020 г., оповестена по-рано от пресцентъра на ОД на МВР- Варна.  

Екип на Паралел 43

Заловиха мъж, който подал фалшив сигнал за бомба пред БНТ в София

- Мъж на 44 г. от с. Видно е задържан за това, че е подал злоумишлен сигнал на телефон 112 На 17.10. т.г., около 22:00 часа, на телефон 112 е постъпил анонимен сигнал за това, че пред сградата на телевизия в София е поставено опасно устройство. При извършената незабавно проверка е установено, че...

Екип на Паралел 43

Забравен куфар край старите гробища във Варна вдигна накрак полицията

Забравен куфар на алеята, която минава покрай старите гробища във Варна, е предизвикал за кратко отцепване на района, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Екип на Паралел 43

Освободиха предсрочно осъден за убийство през 2000 г. в Париж

Състав на Варненския окръжен съд уважи искането за условно предсрочно освобождаване на Георги Ж., който изтърпява присъда от 19 години затвор за убийството на студента Мартин Б. в Париж през 2000 г.

Екип на Паралел 43

1000 лева глоба за жена от Варна, теглила бърз кредит с чужди лични данни

Варненският окръжен съд призна за виновна 28-годишнната Александра П., за това, че в периода 21.03.2015 г. – 16.06.2015 г. представила неверни сведения, за да получи кредит в размер на 300 лева.  

Екип на Паралел 43

Полицията във Варна задържа мъж за притежание на наркотици

От ОД на МВР - Варна съобщиха, че на 17.10. т. г., във Варна, при извършване на полицейска проверка на 27-годишен мъж, известен на МВР, е установено, че същият държи в себе си пакетче, съдържащо бяло кристално вещество, и пакетче с кафеникава субстанция.  

Екип на Паралел 43

Осъдиха младеж за отглеждане на марихуана

Предаденият на съд с обвинителен акт на Окръжната прокуратура във Варна за държане с цел разпространение на марихуана в особено големи размери, както и за отглеждането на растения от рода на конопа се призна за виновен и сключи споразумение с Окръжната прокуратура, което е било одобрено от състав...

Екип на Паралел 43

Младеж от Вълчи дол с ефективна присъда за теглене на 510 лв. от чужда банкова карта

Варненският окръжен съд одобри споразумение, постигнато между Окръжна прокуратура- Варна и 22-годишния Веселин Г., с което той се призна за виновен за използване на чужд платежен инструмент без съгласието на титуляря.  

Екип на Паралел 43

Мярка „Задържане под стража“ предявиха за 23-годишен младеж. Обвинен е в разпространение на марихуана

Окръжен съд – Варна определи мярка „задържане под стража“ на 23-годишния Даниел Ив., обвиняем за притежание и разпространение на високорискови наркотични вещества.

Екип на Паралел 43

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.