Задържаха 37-годишен наркодилър от Варна

По искане на Окръжна прокуратура – Варна съдът наложи най-тежката мярка за процесуална принуда „задържане под стража“ на 37-годишния Я.Я., съобщиха от пресслужбата на Апелативната прокуратура в морската столица.  

Екип на Паралел 43


След сблъсък на две "БМВ"-та едното се заби във фасадата на блок във Варна, има пострадал

От ОД на МВР във Варна съобщиха за катастрофа на два автомобила марка "БМВ". Тя е станала вчера около 14:20 ч., на пътен възел на бул. „В. Левски“ с ул. „Прилеп“.

Екип на Паралел 43


Шофьор на „Ситроен С5“ отне предимство и предизвика катастрофа във Варна

На 07.04.2021 г., около 20:20 ч., на кръстовището на улиците „Яне Сандански“ и „К. Величков“, 29-годишен водач на л.а. „Ситроен С5“,при наличие на пътен знак Б2 „Спри! Пропусни движещите се по пътя с предимство“ не спира и не пропуска движещ се по...

Екип на Паралел 43


Започна досъдебно производство срещу 32-годишен, нарушил заповед за защита от домашно насилие

От ОД на МВР - Варна съобщиха, че е започнато досъдебно производство срещу 32-годишен мъж от Варна. На 06.04.2021 г., около 18:45 ч. той е нарушил заповед за защита от домашно насилие.

Екип на Паралел 43


Дадоха още 3 г. на затворник, продавал наркотици и тютюн в общежитието в Разделна

Варненският окръжен съд одобри споразумение, постигнато между Окръжна прокуратура- Варна и 55-годишния Красимир К., с което той се признава за виновен в извършването на три престъпления.

Екип на Паралел 43


Глоба за шофьор от "Градски транспорт" Варна, причинил катастрофа

Признаха за виновен автобусен шофьор за това, че на 9 юни 2020 г. около 20 часа, на кръстовището на бул. „Съборни“ и бул.„Христо Ботев“ във Варна е нарушил правилата за движение, като навлязъл в кръстовището и пресякъл стоп линията на жълт сигнал на светофарната уредба,...

Екип на Паралел 43


Осъдиха 30-годишен, за това, че е използвал чужди банкови карти

Варненският окръжен съд призна за виновен 30-годишния Даниел М., за това че при условията на продължавано престъпление, използвал платежни инструмент без съгласието на титулярите. Делото беше гледано в условията на съкратено съдебно следствие, след като подсъдимият призна фактите и...

Екип на Паралел 43

Шофьор загина на място при катастрофа на пътя Варна - Добрич

Шофьор загина на място при катастрофа на два "Форд"-а на пътя Варна - Добрич. Инцидентът е станал на 02.04.2021 г., около 14:00 ч., до разклона за с. Л. Каравелово, съобщават от ОД на МВР - Варна.

Екип на Паралел 43

Тежка катастрофа по пътя Варна - Добрич, единият шофьор е загинал

Две коли челно са се сблъскали. Районът е по пътя Варна - Добрич преди отбивката за Любен Каравелово На място вече има линейки, полиция и пожарникари. Шофьорите да преминават с повишено внимание в участъка. Шофьорът на единия от двата автомобила, които са с сблъскали на разклона за село Любен...

Екип на Паралел 43

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.