Община Бяла търси общественото мнение във връзка с новия План за интегрирано развитие до 2027 г.

Община Бяла започна разработването на План за интегрирано развитие на общината за периода 2021-2027 година.Той е основен инструмент за планиране, програмиране, управление и ресурсно осигуряване на развитието на града през следващия програмен период.    

Екип на Паралел 43


С „Голата истина за група Жигули“ тази вечер закриват „Дните на българското кино" в Бяла

Тази вечер с филма „Голата истина за група Жигули“ в град Бяла ще закрият „Дните на българското кино". От 19 до 23 август, в пет поредни вечери, жители и гости на града гледаха прожекции на съвременни български филми.  

Екип на Паралел 43


В края на седмицата Бяла ще е домакин на благотворителен Мото рок фестивал

От община Бяла съобщиха, че през изминалата година обстоятелствата, свързани с пандемичната обстановка попречиха да се организират редица масови прояви, но тази година културният им календар е пъстър и разнообразен.

Екип на Паралел 43

Собственици на имоти в Бяла против разширяването на защитената зона

Протестиращи от Бяла затвориха в петък пътя Варна- Бургас с жива верига и автомобил с плакат, който гласи „Вън на зелената мафия мафия от Бяла и Карадере“ и предизвикаха огромни задръствания.

Екип на Паралел 43

В Бяла организират мемориален футболен мач в памет на Йордан Спасов

На 4-ти юли /неделя/ от 18:00 часа на стадион „Черноморец“ ще бъде организиран мемориален футболен мач в памет на дългогодишния домакин на стадиона – Йордан Спасов (чичо Данчо), който ни напусна преди няколко месеца. Той бе домакин на „Черноморец“ близо 20 години....

Екип на Паралел 43


Откриват 13-тото издание на Националния събор на читалищата в Бяла

Националният събор на читалищата в Бяла за 13-та поредна година ще събере самодейци от цяла България. 13 години песни, танци и незабравими емоции за участници и организатори на площада в морския град.  

Екип на Паралел 43

Областният информационен център - Варна се включи в Арт пленер с изложба на картини в Бяла

Областният информационен център-Варна се включи в Арт пленер с изложба на картини в Бяла, организиран по проект с финансовата подкрепа на Програмата за развитие на селските райони 2014-2020 г.

Екип на Паралел 43

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.