Полицейска акция в Провадия, Дългопол и Ветрино, пресичат купуването на гласове

Тази сутрин започна полицейска операция на територията на община Провадия, свързана с купуването на гласове за предстоящите избори на 2 октомври. Това съобщи ст. инспектор Валентин Трифонов към РУ Провадия. Той допълни, че операцията се осъществява на територията на общините Провадия, Дългопол и...

Екип на Паралел 43

Полицейска акция в Провадия, пресичат купуването на гласове. Няма задържани

Тази сутрин започна полицейска операция на територията на община Провадия, свързана с купуването на гласове за предстоящите избори на 2 октомври.  Това съобщи ст. инспектор Валентин Трифонов към РУ Провадия.  

Екип на Паралел 43


След дълга борба и стоп патрони полицаи задържаха рецидивист от Провадия да разбива кола

От ОД на МВР Варна съобщиха, че са задържали 27-годишен рецидивист, жител на Провадия. Вчера, около 11.35 часа служители на Първо РУ получили сигнал за мъж, който се опитва да отвори паркиран автомобил. При пристигане на мястото, полицейския екип установил мъж – видимо под влияние...

Екип на Паралел 43
Провадия – Солницата отваря за безплатни туристически посещения от днес

Провадия-Солницата ще приема туристи за безплатни посещения от днес - 8 август до края на месец септември, съобщават от екипа, водещ археологическите проучвания.    

Екип на Паралел 43

Междуградският транспорт в Провадия спира. Временно, уверяват от общината

Общественият транспорт в Провадия спира временно до намирането на нов превозвач, който са поеме курсовете от общинския център до селата. Изпълнението на превозите се прекратява от събота - 9 юли, съобщи за Радио Варна кметът Жоро Илчев.  

Екип на Паралел 43


Икономическа полиция задържа нелегален тютюн в Провадия

При специализирана полицейска операция, срещу разпространението на акцизни стоки без бандерол, служителите на реда задържаха варненец, превозващ 80 кг нарязан тютюн без бандерол на приблизителна стойност 16 000 лв.  

Екип на Паралел 43

Връчиха общинските награди „Спортист на годината" в община Провадия

По случай деня на българския спорт – 17 май Кметът на Община Провадия, д.т.н. инж. Жоро Илчев връчи грамоти и медали на номинираните за общинската награда „Спортист на годината“.  

Екип на Паралел 43

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.