Туристически инфоцентър се изгражда по проект в Провадия

Нова туристическа инфраструктура ще бъде изградена в Провадия по проекта „Валоризиране на местното природно и културно наследство в община Провадия“. Финансирането е осигурено от Програмата за развитие на селските райони 2014-2020 г. чрез МИГ „Възход-Ветрино, Вълчи дол,...

Екип на Паралел 43
Събират средства от страната и чужбина за ремонт на покрива на църквата в село Равна

Близо 10 300 лева събра до момента дарителската кампания за набиране на средства в полза на църквата в провадийското село Равна, каза за кметският наместник Росица Георгиева.П

Екип на Паралел 43

Александър Сано и „Привличане" ще гостуват утре вечер в Провадия

На 22 юли (четвъртък) от 21:20 часа в Провадия ще се проведе отново автокино. Този път в града ще гостува актьорът Александър Сано, който участва в новия български филм „Привличане".    

Екип на Паралел 43

Община Провадия с анкета „за" или „против" въвеждане на задължителна предучилищна подготовка на 4-годишните деца

Община Провадия съобщава, че до 20 юли всички заинтересовани могат да изразят своето мнение относно въвеждане на задължителна предучилищна подготовка на 4-годишните деца в детските градини.  

Екип на Паралел 43


Полицията спря водач на пътя, употребил алкохол

От ОД на МВР - Варна съобщиха, че вчера около 10 часа на територията на Провадия е спрян за проверка 45-годишен мъж от Дългопол. Той е шофирал лек автомобил „Форд“. При тест с дрегер станало ясно, че шофьорът се е качил зад волана след употреба на алкохол.

Екип на Паралел 43


Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.