Връчиха общинските награди „Спортист на годината" в община Провадия

По случай деня на българския спорт – 17 май Кметът на Община Провадия, д.т.н. инж. Жоро Илчев връчи грамоти и медали на номинираните за общинската награда „Спортист на годината“.  

Екип на Паралел 43

Районен съд – Провадия възстанови традицията „Ден на отворените врати“

В Районен съд – Провадия се проведе „Ден на отворените врати“, с което се възстанови тази традиция за съда. На събитието присъстваха ученици от IX клас, с профили „Хуманитарни науки“ и „Компютърна графика“ от СУ „Димитър Благоев“, гр....

Екип на Паралел 43

Задържаха 22-годишен от Провадия, седнал зад волана след употреба на амфетамин

От ОД на МВР съобщиха, че екип на РУ Провадия е задържал в събота вечерта мъж на 22 години, от общинския център. Той е бил инспектиран от пътните полицаи с тест за наркотици, който отчел положителна проба за амфетамин.  

Екип на Паралел 43ДАНС поиска кметът на Провадия да бъде отстранен

Териториалната дирекция "Национална сигурност" във Варна е изпратила писмо до Общинската избирателна комисия в Провадия, в което се иска остраняването от длъжност на кмета Жоро Илчев, съобщава БНР.  

Екип на Паралел 43

Задържаха под стража наркодилър от с. Житница

Състав на Окръжен съд – Варна уважи искането на Окръжната прокуратура за налагане на най-тежката мярка за неотклонение спрямо мъж, привлечен в качеството му на обвиняем за държане с цел разпространение на високорискови наркотични вещества при условията на опасен рецидив, съобщиха...

Екип на Паралел 43

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.