Полицията в Германия, България и Италия с обща акция срещу "Ндрангета"

Полицията в Германия, Италия и България е арестувала 11 души при обща акция днес срещу организираната престъпност в трите страни, съобщава агенция "Ройтерс", цитирайки германските власти.

Екип на Паралел 43

Арести по случай с опит за отвличане на врачански бизнесмен

Задържани са двама от извършителите на опита за отвличане на врачанския бизнесмен Валери Тодоров по прякор Дебелия, съобщиха от прокуратурата. Случаят е от края на юли, когато в близост до дома му, мъжът е спрян от четирима маскирани мъже, които са се представили за служители на МВР.  

Екип на Паралел 43

Влак прегази мъж на жп гара Долно Езерово

Мъж е загинал край Долно Езерово при инцидент с влак. Той е бил прегазен от бързия влак Бургас – София на гарата в квартала, когато неправомерно е пресичал жп линията. Влакът е спрян на гарата в Айтос и ще остане там до приключване на следствените действия, съобщават от БДЖ.  

Екип на Паралел 43
Майка и дете пострадаха на пешеходна пътека в Бургас. Няма опасност за живота им

Майка и дете са пострадали при катастрофа тази сутрин в Бургас. Инцидентът е станал минути след 7 часа на пешеходна пътека на булевард "Стефан Стамболов" и "Мария Луиза". Детето е на 13 години, жената на 38, съобщи БНР.

Екип на Паралел 43
Сигнал за бомба приземи самолет в Турция

Сигнал за бомба приземи аварийно пътнически самолет на авиокопмания Jazeera Airways, изпълняващ полет от Кувейт. Самолетът е извършил принудително кацане на летището в град Трабзон (Североизточна Турция), предадоха турските телевизии ТРТ-Хабер и СиЕнЕн-Тюрк.

Екип на Паралел 43

Криминалисти задържаха трима чужденци, заемали отговорни позиции в завод „Арсенал"

Специализираната операция е проведена след подаден на 3 октомври т.г. сигнал за установена липса на конкретни изделия от „Арсенал" АД - Казанлък и документи, относими към тях – информация, изключително чувствителна за фирмата и представляваща интерес за български или чужди...

Екип на Паралел 43
Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.