Мъж от село Пчелник отива на съд за притежание на тютюн без бандерол

С обвинителен акт на Районна прокуратура – Варна 65-годишният И.П. от с. Пчелник е предаден на съд. Той е бил привлечен към наказателна отговорност за държане на акцизни стоки без бандерол, съобщават от пресслужбата на Апелативната прокуратура.  

Екип на Паралел 43


Задържаха бивш шеф на ДАНС за бракониерство

Бившият председател на ДАНС Димитър Георгиев е бил задържан от полицията след сигнал за незаконен лов близо до село Сушица, Благоевградско. „Хоризонт“ научи, че заедно с него в полицията са отведени още трима души.

Екип на Паралел 43Измамници предлагат в интернет фалшиви сертификати за ваксинация

Измама в интернет - мними търговци предлагат сертификати за ваксинация. Твърдят, че имат доверен лекар, който може да издаде документа срещу заплащане без да постави ваксина. Лекари сигнализират, че много неимунизирани се обръщат директно към тях с искане да получат сертификат без да им бъде...

Екип на Паралел 43

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.