Служител на погребална агенция е задържан за схема, свързана с незаконни погребения

Служителят на погребална агенция, заподозрян за предполагаема схема за незаконни погребения, е с мярка "задържане под стража" до 72 часа. Той е на 51 години.  

Екип на Паралел 43
Разбиха контрабанден канал за цигари. Обвинени са шестима, в чиито домове откриха чували с пари и ценности за над 1 милион лева

Шестима души са арестувани при акция на ГДБОП и Окръжната прокуратура в Сливен по пресичане на контрабанден канал за цигари към Великобритания, съобщава БНР. При претърсване на адреси и търговски обект са иззети над един милион лева в банкноти и злато. При обиска парите са били открити натъпкани...

Екип на Паралел 43

Бащата и братът на футболиста Георги Йомов са предали оръжието от престрелката в София

Цветан Йомов и по-малкия му син са предали законно притежаваното оръжие, с което е стреляно по време на инцидента на Околовръстното шосе в София снощи, научи БНТ. Според техни източници, изстрелите са произведени със стоп патрони, но са причинили наранявания, защото са произведени от близко...

Екип на Паралел 43

Има жертви и ранени при тежката катастрофа край Пловдив

Тежка катастрофа с жертва и ранени е станала в района на 9-и км на Пазарджишко шосе край Пловдив, преди разклона за село Костиево. Сигналът за инцидента е получен около 13.10 ч., съобщава NOVA TV.  

Екип на Паралел 43

Задържаха футболиста Георги Йомов за снощната стрелба в София

Футболистът на ЦСКА Георги Йомов е задържан от полицията за разпит във връзка със снощния инцидент, при който двама мъже бяха прострреляни на бензиностанция на Околовръстното шосе в София.  

Екип на Паралел 43


След сбиване между фенове на ЦСКА и Левски пострада 50-годишен мъж

50-годишен мъж пострада при сбиване между привърженици на "Левски" и ЦСКА в района на метростанция "Орлов мост" в София. Има задържан за побоя, а на пострадалия е оказана медицинска помощ.  

Екип на Паралел 43


Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.