Бойко Борисов: С „Газпром" повече не трябва да имаме работа

"Можем да поправим много неща - такава заявка направи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов при представяне на кандидат-депутатите - представители на младежката организация на партията. Той смята за изключително безотговорна тезата, че партиите в бъдещия парламент могат да не се разберат за кабинет...

Екип на Паралел 43

ГЕРБ-СДС изтеглиха номер 24, „Продължаваме промяната" са с номер 9 в бюлетината на предстоящите избори

Централната избирателна комисия проведе тегленето на жребия за номерата в бюлетината за вота на 2 октомври. Те определиха и реда за представяне на кандидатите, регистрирани от партии и коалиции. По време на тегленето можеха да присъстват по един представител на партия и двама...

Екип на Паралел 43

Днес теглят жребия в ЦИК за номерата в бюлетината на партиите и коалициите

Жребий за номерата в бюлетините за гласуване на предсрочните парламентарни избори ще бъде теглен в сряда - 31 август в 10:30 ч, съобщи Централната избирателна комисия.  

Екип на Паралел 43
ЦИК определи срок за консултации за състава на Регионалните избирателни комисии

До 7 август областните управители трябва да проведат консултации за съставите на Районните избирателни комисии. В публичните консултации могат да участват партии и коалиции, които не са били представени в разпуснатото 47-о Народно събрание.  

Екип на Паралел 43

Гълъб Донев: Не губя равновесие от високото

„Не губя равновесие от високото и не търся вратичката на закона”. Това каза служебният премиер Гълъб Донев по време на церемонията по встъпването в длъжност на служебния кабинет.  

Екип на Паралел 43

БСП върна на президента неизпълнен мандат за кабинет

Представители на БСП върнаха днес на президента Румен Радев неизпълнен третия проучвателен мандат за съставяне на правителство, с което бе изчерпана и последната възможност за съставяне на правителство в рамките на 47-ото Народно събрание, съобщава БНР.  

Екип на Паралел 43
Президентът връчва утре третия мандат на БСП

Президентът Румен Радев ще връчи третия проучвателен мандат за съставяне на правителство в рамките на настоящия парламент на парламентарната група на „БСП за България“. Това съобщиха от президентството.  

Екип на Паралел 43

ГЕРБ-СДС получи и веднага върна на президента втория проучвателен мандат за съставяне на правителство

Президентът Румен Радев връчи днес втория проучвателен мандат за съставяне на правителство в рамките на 47-ото Народно събрание на втората по големина парламентарна група ГЕРБ-СДС.  

Екип на Паралел 43

„Продължаваме промяната" подаде документи, ще става партия

Почти три месеца след като проведе в Пловдив учредителното си събрание, "Продължаваме промяна" подаде документи в Софийския градски съд да бъде вписана в регистъра на политическите партии, съобщава БНР.  

Екип на Паралел 43

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.