Тошко Йорданов: Би трябвало да успеем да съставим достатъчно стабилно мнозинство

Започна срещата на президента Румен Радев с представителите на "Има такъв народ". От партията в президентството са Тошко Йорданов, Виктория Василева и Ивайло Вълчев, съобщава БНР.

Екип на Паралел 43


Стефан Янев: С развита икономика ще решим и демографската криза

Премиерът изрази готовност за предоставяне на практически мерки, изработени от служебното правителство, които може да бъдат продължени в името на по-добрия живот на българските граждани

Екип на Паралел 43


Избраха Ива Митева за председател на 46-ото Народно събрание

Ива Митева беше избрана за председател на 46-ото Народно събрание след гласуване в пленарна зала от народните представители. Тя беше подкрепена със 137 гласа, един гласува "против", 99 се въздържаха, съобщава БНТ.

Екип на Паралел 43

Корнелия Нинова: Пожелавам на всички един стабилен парламент

„От името на парламентарната група на „БСП За България“ пожелавам на всички едни стабилен парламент и разумни решения в интерес на хората“, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова при откриването на 46-ото Народно събрание.  

Екип на Паралел 43

Христо Иванов: Нямаме ясна формула как да съставим следващото управление, а страната е в криза

„България е в криза и най-очевидното проявление на този факт е, че от повече от година нямаме пълноценно нормално управление, нямаме управление, което се ползва с доверие, нямаме управление, което се ползва с парламентарна подкрепа и нямаме ясна формула за това как да съставим следващо...

Екип на Паралел 43


Тошко Йорданов, ИТН: В следващите 15 дни би трябвало да има правителство, което да продължи работата на служебното

„В следващите 14-15 дни, ако предварително заявените декларации за промяна на държавата, а не за желание за постове, са верни, би трябвало да има правителство, което да продължи работата, която започна служебният кабинет. Това е посоката според нас, в която трябва да се развива страната....

Екип на Паралел 43

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.