”Добротич Уинд” ще помогне да отпадне режимът на тока за уличното осветление в село Добротич

Режимът на тока за уличното осветление в село Добротич, община Вълчи дол, ще отпадне, защото инвеститорът „Добротич Уинд“ ще поеме разходите по заплащането на изразходваната електроенергия във вечерните часове.

Екип на Паралел 43


Народният представител от ГЕРБ/СДС - Варна Павел Христов във Вълчи дол : Зациклянето в кризи е убийствено за малките общини

ПП ГЕРБ пое отговорността за съставяне на правителство с безспорни авторитети и експерти, но задкулисието и теснопартийните интереси на основните ни политически опоненти попречиха държавата да има редовен кабинет, излъчен от първата политическа сила. 

Екип на Паралел 43


Жестока катастрофа отне живота на двама мъже край с. Червенци

Двама мъже са загинали в следствие на ПТП, съобщи ха от ОД на МВР - Варна. В събота, около полунощ, в района на с. Червенци, община Вълчи дол,  е възникнал пътен инцидент – 23-годишен водач на лек автомобил, губи контрол над колата и се удря в сградата на производствена кооперация.  

Екип на Паралел 43


Георги Тронков положи клетва като кмет на община Вълчи дол

На четиридесет и четвъртото извънредно заседание на Общински съвет – Вълчи дол, което се проведе на 19.10.2022 година, новоизбраният кмет на община Вълчи дол – Георги Тронков положи клетва и подписа клетвена декларация, с което встъпи официално в длъжност. Георги Тронков благодари за...

Екип на Паралел 43

Кандидатът на ГЕРБ Георги Тронков спечели изборите за кмет на Вълчи дол

Кандидатът на ГЕРБ Георги Тронков спечели на I тур кметския пост на община Вълчи дол на частичните местни избори в неделя /9 октомври/ в оспорвана надпревара с още трима кандидати на Инициативен комитет /ДБ, ПП, БСП,Изправи се/, на партия „Свобода” и „Възраждане”. Кметът...

Екип на Паралел 43


Кандидатът на ГЕРБ/СДС за кмет на Вълчи дол Георги Тронков пое ангажимент за индустриална зона

Кандидатът на ГЕРБ/СДС за кмет на Вълчи дол Георги Тронков ще премери сили с трима опоненти на частичните местни избори на 9 октомври, назначени с указ на президента на РБ. 

Екип на Паралел 43Вълчи дол отпразнува 48 години от обявяването си за град

На 4 септември Вълчи дол празнува 48 години от обявяването си за град. По случай празника община Вълчи дол бе подготвила богата празнична програма, в която всеки можеше да намери нещо, подходящо за вкуса му…  

Екип на Паралел 43

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.