Вълчи дол отпразнува 48 години от обявяването си за град

На 4 септември Вълчи дол празнува 48 години от обявяването си за град. По случай празника община Вълчи дол бе подготвила богата празнична програма, в която всеки можеше да намери нещо, подходящо за вкуса му…  

Екип на Паралел 43
С над 100 компостиращи съда община Вълчи дол ще се бори за опазване на околната среда

„Новият проект, по който работим съвместно с община Вълчи дол включва поставянето на над 100 компостиращи съда на територията на общината, в които ще се съберат хранителни отпадъци и зелена маса в населените места".

Пламен Минасов


Заловиха 42-годишен да краде автомобил в с. Михалич

На 16 февруари полицията задържа 42-годишен мъж, жител на с. Дъбравино, съобщиха от ОД на МВР - Варна. Причината за задържането е противозаконно отнетия от него лек автомобил на друг жител от селото.  

Екип на Паралел 43Община Вълчи дол от понеделник остава без улично осветление

Високите сметки за електроенергия затрудниха малките население места в Северна България. От понеделник режим на тока се въвежда в община Вълчи дол. Опасенията на част от гражданите са, че това може да предизвика битова престъпност, съобщава NOVA TV.  

Екип на Паралел 43

След ремонти за над 70 000 лева е подобрено електрозахранването в села в общините Ветрино, Суворово и Вълчи дол

Монтирани са около 150 птицезащитни устройства в райони, за които е характерно струпване на прелетни птици по време на миграционния период

Екип на Паралел 43


Общинският служител от Вълчи дол, който бе задържан, е привлечен към наказателна отговорност за лихварство

Окръжната прокуратура - Варна ръководи досъдебно производство срещу 60-годишния Д.Д. за това, че без съответно разрешение извършвал банкови сделки – предоставял кредити, като така получил значителни неправомерни доходи, съобщават от пресслужбата на Апелативната прокуратура.  

Екип на Паралел 43

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.