32 елитни спортисти от 19 държави ще премерят сили на SENSHI 15 във Варна

Организаторите на успешната международна бойна галавечер SENSHI разкриха имената на елитните спортисти, които ще премерят сили в Двореца на културата и спорта във Варна. 15-ото издание на титаничното шоу ще се проведе на 18 февруари от 18:30 часа. Бойната карта включва 16 двубоя между 32-ма...

Екип на Паралел 43

Танцов спектакъл по стихове на варненския поет Никола Илиев ще има премиера през февруари

Танцовата компания Варна Денс Театър представя нова постановка в края на зимата. "Послания" е съвременен танцов спектакъл по стихове на варненския поет Никола Илиев.

Екип на Паралел 43Варненският клуб „Вокил“ завоюва отборната титла на държавното първенство по кикбокс за 2023 година

Варненският клуб „Вокил“ спечели отборната титла на първото държавно първенство по кикбокс за 2023 г., съобщава сайтът „Народен спорт". Шампионатът, в стил фул контакт, се проведе в спортна зала „Христо Ботев в град Козлодуй.

Екип на Паралел 43

Почистиха падналите клони и рекламни пана от силния вятър във Варна

Сигнали за паднали клони и рекламни пана заради силния вятър са подадени при дежурния в Община Варна. Най-сериозният от тях е за счупени стъкла на парапета на Младежкия дом. О

Екип на Паралел 43

Над 100 украински деца се включиха в съвместен концерт и изложба със свои връстници от Варна

Повече от 100 украински деца се включиха в голям съвместен концерт и изложба със свои връстници, възпитаници на Общинския детски комплекс (ОДК) във Варна.  

Екип на Паралел 43

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.