Мъж е нападнал двама души с коса в Слънчев бряг, единия от които не е оцелял. Инцидентът е станал на 25 март около 1.30 часа в помещение на помпената станция в Слънчев бряг, съобщи Агенция "Фокус".

Нищо не предвещавало подобен зловещ завършек на тази пиянска история.

На 24 март в късните вечерни часове тримата мъже употребявали алкохол пред питейно заведение в Слънчев бряг. Единият от тях забелязал каруца със свои познати, обитаващи помещение към помпената станция в курортния комплекс, и предложил на останали двама да се преместят там и да продължат да пият.

Около 01.30 ч. на 25 март единият от тримата – 23-годишен криминално проявен след спречкване с другите от компанията излязъл и се върнал с коса, с която нанесъл удари на останалите двама. Единият с нараняване в областта на главата е откаран в УМБАЛ - Бургас и настанен за лечение, но след ден и половина престой подписал документи и напуснал болничното заведение. Впоследствие с помощта на двама приятели е откаран в родното му село - Войнягово, Карловско, където в ранните часове на 29 март е починал. По случая в РУ Карлово е образувано досъдебно производство.

Вторият пострадал е получил по-леки наранявания в областта на тялото и крака. По случая в РУ Несебър е образувано досъдебно производство по чл. 115 във вр. с чл. 18 Ал.1 от НК.

Извършителят на деянието е задържан. Разпитани са свидетели на инцидента. Работата по случая продължава.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.