ОИЦ - Варна проведе информационна среща в община Девня

Областният информационен център - Варна проведе среща с потенциални бенефициенти в община Девня, в която се включиха представители на местната администрация, бизнеса, както и други заинтересовани.

Екип на Паралел 43

Кметът на Девня Свилен Шитов лично контролира ремонтните дейности на тротоарните настилки по бул. “Съединение” в града

Кметът на Девня Свилен Шитов направи проверка как вървят ремонтните работи по бул. "Съединение" в града. По този повод във Фейсбук страницата си съобщи:  

Екип на Паралел 43

Почистиха клони на дърветата в девненския кв. "Повеляново," влизали в терасите на блоковете

Екип от Районната служба по пожарна безопастност и защита на населението в Девня и представители на доброволното формирование към Общината осъществяват санитарно кастрене на клони пред блок № 8 на ул. "Рила"в квартал "Повеляново".  

Екип на Паралел 43

ЕРП - Север: До 16 окомври ще има смущения на тока в община Девня

От ЕРП – Север, съобщиха, че за периода до 16 октомври са възможни спирания на електрозахранването в девненския квартал „Химик“ и в село Падина, в часовете от 9 до 16 часа в делничните дни.  

Екип на Паралел 43

Осъдиха мъж, който разпространявал наркотици в Девня

Варненският окръжен съд одобри споразумение, постигнато между Окръжна прокуратура- Варна и Панко Панков, с което той се признава за виновен, че без надлежно разрешително държал високорискови наркотични вещества с цел разпространение.

Екип на Паралел 43

Силна буря вилня в Девня, изкорени дървета, изпочупи клони. Няма жертви

Бурята, която се разрази в съботната нощ и неделната утрин над района на град Девня, е нанесла огромни поражения на територията на парк "Разсадника". Това съобщи кметът на общината Свилен Шитов.

Екип на Паралел 43


В Девня отбелязаха Седмицата на пожарната безопасност

В Девня отбелязаха Седмицата на пожарната безопасност. Демонстрациите с пожарогасителната техника предизвикаха много емоции и показаха готовността на хората и местната общинска администрация да се включат в тях. По този повод кметът на общината Свилен Шитов сподели в социалните мрежи: 

Екип на Паралел 43

Община Девня организира горски поход по инициативата “Нестле за Живей Активно”

Община Девня, която спечели финансиране на проекта си за здравословен и активен начин на живот в първия Национален конкурс на кампанията “Нестле за Живей Активно” ще участва и през тази година.

Екип на Паралел 43


В Девня отбелязаха тържествено 20 години от създаването на СОСЗР

Офицери и сержанти от запаса и резерва към общинската организация в Девня се събраха тази вечер пред паметника до Читалище "Просвета", за да отбележат 20 години от създаването на организацията.

Екип на Паралел 43

Детските градини и яслени групи в Девня отварят врати на 15 септември

Общо 13 групи ще отворят врати в детските градини в Девня на 15 септември, съобщиха от общината. Децата са разпределени по следния начин: в Детска градина „Незабравка“ на ул. „Фронтоваци“ № 17 ще отворят врати 4 групи, в ДГ „Детелина“ – на ул....

Екип на Паралел 43

Пожарната в Девня отваря врати за професионалния празник на огнеборците

Районната служба по пожарна безопасност и защита на населението в Девня ще отвори врати за граждани по повод традиционната „Седмица на пожарната безопасност“ и честването на професионалния празник на служителите си още на 14 септември.

Екип на Паралел 43


Кметът на Девня Свилен Шитов: Празнична заря постави края на тържествения концерт за 51-та годишнина от обявяването на Девня за град

“С богата празнична заря снощи ознаменувахме края на големия тържествен концерт за 51-та годишнина от обявяването на Девня за град!” Това съобщи в социалните мрежи кметът на града Свилен Шитов и допълни:

Екип на Паралел 43

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.