Община Девня осигурява раници, тетрадки и пособия за първокласници и петокласници

За предстоящата учебна 2021/2022 година община Девня ще осигури безплатни раници и комплекти с пособия и тетрадки за всички ученици в първи и пети клас.  

Екип на Паралел 43

Грандиозен спектакъл постави емоционалната точка на двудневния празник на Девня

"Взривяващи" емоции ни подари тази вечер от сцената в парк "Разсадника" атрактивната млада певица Дара. Това бе грандиозен край на двудневната празнична програма, която общината организира за празника на Девня. Имахме щастието да посрещнем и невероятната Йорданка Христова,...

Екип на Паралел 43

С много емоции и настроение продължава празничната програма, с която отбелязват 52-та годишнина от обявяването на Девня за град

С веселие, много усмивки и добро настроение вчера отбелязаха 52-та годишнина от обявяването на Девня за град. Концертът в Парк „Разсадника”, който дълго ще помнят всички присъстващи, беше истински сплотяващ и емоционален!

Екип на Паралел 43

Девня събира най-добрите състезатели в V кръг от Националния шампионат по автокрос

Община Девня е домакин на V кръг от Националния шампионат по автокрос. Общо 19 състезатели ще мерят сили днес и утре в офроуд надпреварата в живописната местност "Глиган чешма".

Екип на Паралел 43Утре Девня ще отпразнува 52 години от обявяването за град

Кметът на община Девня Свилен Шитов най-сърдечно кани всички жители и гости на града утре, 27 август, да отпразнуват заедно 52-та годишнина от обявяването на Девня за град. "Тази година ще отбележим празника с концерти в Парк "Разсадника" в два поредни дни, а наши гости ще бъдат...

Екип на Паралел 43


Детската градина в Девня отваря врати на 1 септември

Детска градина "Незабравка" и филиалите – "Детелина“ и „Здравец“ в Девня, са готови да отворят врати още на 1-ви септември, вместо на обичайната дата 15 септември, съобщиха от  общината.  

Екип на Паралел 43

Естрадната прима Йорданка Христова, Цветелина и нашумялата поп звезда DARA ще пеят за празника на Девня

С концерти на откритата сцена в Парк „Разсадника“ в два поредни дни ще бъде отбелязан тази година празникът на Девня – 27 август. Специално участие в тържествата ще вземат естрадната прима Йорданка Христова, нашумялата поп звезда DARA, певците Цветелина и Йордан Марков.  

Екип на Паралел 43

Следващият уикенд Девня ще е домакин на V кръг от шампионата по автокрос

На 28 и 29 август град Девня ще е домакин на V кръг от шампионата по Автокрос. Екипажи от цялата страна ще мерят сили на пистата край "Глиган чешма" в дивизиите "БЪГИ" и "СУПЕРБЪГИ"!

Екип на Паралел 43


Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.