На Богоявление в Девня отбелязаха 174 години от рождението на Христо Ботев

В Девня, на Богоявление заедно с представители на администрацията и местната власт кметът на града Свилен Шитов почетоха 174 години от рождението на Христо Ботев. 

Екип на Паралел 43


В Аксаково токът спира заради простотия, а в Девня - от авария

В Аксаково през последните вечери стават странни чудеса. За тях ни алармират в социалните мрежи. Младежи, вървейки по улиците, вероятно добре подпийнали, решават често да си направят майтап със стопаните, като им спират тока.    

Екип на Паралел 43

Мая Петрова победи във фотоконкурса „Красотата на Коледа у дома" в Девня

По повод на светлите декемврийски празници, община Девня обяви конкурс за най-атрактивна украса на тема „Красотата на Коледа у дома“, съобщиха от „Девненски възход". Крайният срок за изпращането на снимките и възможността за гласуване в интернет пространството бе...

Екип на Паралел 43
Община Девня организира фотоконкурс на тема „Красотата на Коледа у дома"

По повод предстоящите празници, община Девня обявява конкурс за най-атрактивна украса на тема „Красотата на Коледа у дома“. Надпреварата ще е онлайн, чрез изпращане на снимки във Фейсбук, съобщава в. Девненски възход".  

Екип на Паралел 43


Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.