Пуснаха в продажба билетите за футболната среща Левски - Черно море

Маркетинг отделът на футболния Левски днес пусна в продажба билетите за първия мач за годината с Черно море. Пропуските ще се продават както досега - онлайн и във физическия магазин на „Герена”, където от няколко дни тече промоция за 30% отстъпка на мачовeте фланелки на отбора.

Екип на Паралел 43

За трети път избраха Кирил Десподов за Футболист №1 на България

Кирил Десподов стана за трети път общо и втори пореден Футболист на България. Нападателят на Лудогорец и националния отбор на България бе големият победител в 62-рата анкета на спортните журналисти с 193 гласа, съобщава БНР.  

Екип на Паралел 43

Младежкият ни национален отбор по футбол попадна в група с Германия в квалификациите за Евро 2025

Младежкият национален отбор на България попадна в група “D” в квалификациите за Евро 2025. Общо 52 отбора ще се борят за 15 места на форума, а там по право вече се класира домакинът Словакия.  

Екип на Паралел 43


След сериозно сбиване прекратиха мач на Левски в Дубай

Левски и малайзийския Джохор не доиграха приятелския си мач, който е последен за „сините“ на дубайска земя, освен ако не бъде съперник за 31 януари, когато столичани трябваше да играят с руския Урал.

Екип на Паралел 43Димитър Димитров: Много приятели казват, че имам „мисия невъзможна" в Спартак (Варна), но аз не мисля така

Наставникът на Спартак (Варна) Димитър Димитров - Херо даде интервю в Алания, където „соколите" са на подготвителен лагер. Той каза пред „sportal.bg", че е оптимист относно спасението на варненския отбор, който се намира на последното място във временното класиране на efbet...

Екип на Паралел 43
Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.