Исмаил Иса е сред майсторите на асистенции

Нападателят на "Черно море" Исмаил Иса е сред лидерите по изработени асистенции в родния футбол. Трима играчи са с по шест голови паса. Тодор Неделев (Ботев Пловдив), Исмаил Иса (Черно море) и Парвизджон Умарбаев (Локомотив Пловдив) са най-добрите “архитекти” до момента.  

Екип на Паралел 43Футболистите на "Черно море" с нова победа.Този път срещу "Созопол" с 3:1

Футболният отбор на "Черно море" записа победа в последната си контрола от зимната си подготовка, играна на стадион “Тича” във Варна. Точни за 3:1 бяха Стефан Велев, Родриго Вилела и Исмаил Иса, като и трите попадения за “моряците” паднаха през първата част....

Екип на Паралел 43

Валентин Антов вече тренира с Болоня

Валентин Антов проведе първа тренировка с новия си клуб Болоня. Защитникът пристигна вчера в Италия и от днес се присъедини към тренировъчния процес в отбора. От Болоня публикуваха видео с българина в социалните мрежи и текст: "Ето го Валентин. Първа тренировка с основата група".  

Екип на Паралел 43

Последно: На 25 юни ще избират нов президент на БФС

Българският футболен съюз ще проведе отлагания на няколко пъти изборен конгрес на 25 юни, решиха от Изпълнителното бюро на централата след днешното си заседание. На него трябва да бъде избран нов президент на БФС

Екип на Паралел 43


Ясен Петров: Ще се опитаме да върнем усмивките по лицата на хората

Ако ние дадем някаква искрица, това ще зарадва целия български народ. Ще се опитаме с моя екип в тази много тежка ситуация с коронавируса, да върнем усмивките на лицата на хората", обяви новият селекционер на българския национален отбор по футбол Ясен Петров при официалното си представяне.

Екип на Паралел 43

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.