Община Ветрино се сдоби с нов автомобил DACIA

Община Ветрино се сдоби с нов автомобил DACIA, модел LODGY. С него ще се осъществява превенция срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни лица, както и за целите на Механизма за съвместна работа на институциите по обхващане и включване в образователната система на деца...

Екип на Паралел 43

Задържаха 66-годишен от с. Габърница, събрал цял боен арсенал в Арковна

От ОД на МВР - Варна съобщиха, че криминалисти от РУ- Провадия задържаха 66-годишен жител на с. Габърница, Община Ветрино. При претърсване на стопанска постройка в с. Арковна, община Дългопол, полицаите са намерили и иззели 1 бр. незаконно притежавана самоделна пушка, 1 бр. нерегистриран...

Екип на Паралел 43

С голям концерт на група „Сигнал" община Ветрино отбеляза своята 43-годишнина

Празничен концерт по случай 43 г. от създаването на община Ветрино! Часове изпълнени с невероятни емоции и преживявания пресъздадени от нашите самодейци и много професионални изпълнители, водени от Павлин Трендафилов!

Екип на Паралел 43

В с. Ягнило почетоха празника на Св. св. Константин и Елена с танц върху жарава

Във Ветрино почетоха празника на Свети Св. Константин и Елена. Освен със светците, празникът се свързва и със забележителния ритуал на нестинарството – танц върху жарава.  

Екип на Паралел 43

30 мъртви птици откриха край АМ „Хемус“ в района на община Ветрино

От РИОСВ - Варна съобщиха, че са постъпили сигнали за голям брой мъртви грабливи птици по протежението на АМ „Хемус“, в района на община Ветрино. Експерти са извършили проверка на участъка от автомагистралата, попадащ в териториалния обхват на РИОСВ-Варна.

Екип на Паралел 43


С европейски средства земеделец от Ветрино ще модернизира стопанството си

Земеделски производител от село Белоградец - община Ветрино, ще модернизира и разшири стопанството си по проект. Финансирането е осигурено от Програмата за развитие на селските райони 2014-2020 г. чрез МИГ „Възход-Ветрино, Вълчи дол, Провадия“, Мярка 4.1 „Инвестиции в земеделски...

Екип на Паралел 43Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.