Себастиен Льоб спечели Рали Монте Карло

Деветкраният шампион в Световния рали шампионат Себастиен Льоб с Форд завоюва своята 80-а победа в шампионата, след като триумфира в Рали Монте Карло, първи кръг за сезона, съобщава БНР.  

Екип на Паралел 43Григор Димитров стартира успешно на Australian Open

Григор Димитров спечели първата си среща на Australian Open срещу Иржи Лехецка с 6:4, 4:6, 6:3, 7:5, съобщава gong.bg. Българинът срещна сериозен отпор от 142-ия в световната ранглиста и трябваше да положи доста усилия, за да стигне до победата. За място в основната схема, 20-годишният чех...

Екип на Паралел 43

И Франция май ще отреже Джокович за участие в „Ролан Гарос“

Тенисист №1 в света Новак Джокович почти сигурно няма да участва и във втория за годината турнир от Големия шлем - "Ролан Гарос", ако не се ваксинира срещу коронавируса. Това стана ясно от съобщение на френския спортен министър Роксана Марачиняну, публикувано в социалните мрежи късно...

Екип на Паралел 43


Алберт Попов завърши 12-и в слалома в швейцарския зимен център Венген,

Алберт Попов постигна ново чудесно класиране в състезание от Световната купа по ски-алпийски дисциплини, след като завърши на 12-о място в слалома в швейцарския зимен център Венген, предаде БГНЕС.

Екип на Паралел 43

ХК „Шумен 61" оглави класирането при мъжете

Хандбалният шампион на България „Шумен 61" оглави класирането в мъжкия хандбален елит на старта на пролетния полусезон. Шуменци са на върха в таблицата, след като вчера им бе присъден служебен резултат 10:0 срещу „Локомотив" (Мездра). През първия полусезон шампионите сломиха...

Екип на Паралел 43


Сагата Джокович приключи, депортират го от Австралия

Новак Джокович загуби делото в опит да избегне депортация от Австралия, като Федералният съд взе единодушно решение да отхвърли обжалването му да остане в страната и да защитава титлата си от Откритото първенство на Австралия по тенис.

Екип на Паралел 43


Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.