Сифан Хасан е Атлетка №1 на Европа за годината

Състезаващата се за Нидерландия етиопка Сифан Хасан бе избрана за Атлетка №1 в Европа за 2021 година. Тя победи в гласуването Мария Ласицкене (Русия - скок на височина) и Анита Влодарчик (Полша - хвърляне на чук), които бяха другите две номинирани.

Екип на Паралел 43


Срути се трибуна с фенове на стадион в Нидерландия. Няма пострадали

Неприятна случка по трибуните на стадиона на НЕК Неймеген в Нидерландия като по чудо се размина без пострадали. След края мача срещу Витес платформа в сектора на гостуващата агитка се срути под напора на подскачащите на нея фенове на гостите.

Екип на Паралел 43

Христомира Поповска спечели титлата в Никозия

Христомира Поповска спечели титлата на сингъл жени на международния турнир по бадминтон в Никозия (Кипър). Поповска, която е поставената под №1 в схемата, победи на финала 19-годишната Ясемин Хамза (Италия) с 22:20, 21:11 за 32 минути.  

Екип на Паралел 43


Григор Димитров се предаде и не успя да стигне финала в Индиън Уелс

Най-добрият български тенисист Григор Димитров не успя да стигне до финала на силния турнир от сериите "Мъстърс" в Индиън Уелс, САЩ. Гришо загуби с 0:2 (2:6, 4:6) сета от Камерън Нори (Великобритания) в първия полуфинал на надпреварата. За съжаление Григор няма да може да се бори за...

Екип на Паралел 43Григор Димитров е на полуфинал в Индиън Уелс

Най-добрият български тенисист Григор Димитров продължава с великолепната си игра на Мастърс 1000 турнира в Индиън Уелс. В мач от четвъртфиналите Григор показа борбения си дух и навакса сет пасив срещу световния №12 поляка Хуберт Хуркач, за да се поздрави с крайната победа, дошла след 3:6 6:4...

Екип на Паралел 43

Григор Димитров се справи успешно със световния номер 2 в Индиън Уелс

Григор Димитров надигра световния номер 2 Даниил Медведев от Русия с 4:6, 6:4 и 6:3 в осминафиналите на турнира по тенис в Индиън Уелс (САЩ), който е от сериите Мастърс 1000.

Екип на Паралел 43

Григор Димитров ще играе тази вечер срещу световния № 2 Данийл Медведев

Григор Димитров ще се изправи срещу световния номер 2 Данийл Медведев в мач от осминафиналите на Мастърса в Индиан Уелс тази вечер около 22:30 часа българско време.

Екип на Паралел 43

България обърна Северна Ирландия за 2:1

България надигра Северна Ирландия с 2:1 у дома в двубой от група С на световните квалификации в зона Европа. На Националния стадион „Васил Левски“, пред погледа на президента Румен Радев, който бе част от публиката, двата отбора си размениха по едно полувреме. Селекционерът на...

Екип на Паралел 43Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.