Спипаха трима от Дългопол, откраднали лаптоп

От ОД на МВР - Варна съобщиха, че са задържани двама мъже - на 21 и 30 години, както и един непълнолетен младеж. - всички жители на Дългопол. В петък те извършили кражба на лаптоп, чрез разбиване на прозорец.  

Екип на Паралел 43

Платформа за щъркели беше монтирана от екипи на ЕРП Север във варненското село Сава

Тази седмица беше извършен монтаж на платформа за щъркелово гнездо на стоманобетонен стълб от електроразпределителната мрежа на ЕРП Север във варненското село Сава, община Дългопол.

Екип на Паралел 43

С музикална програма и полагане на венци в Дългопол отбелязаха 114 години от обявяването на Независимостта на България

Пред паметника на героите в Дългопол жители и гости на града  отбелязаха 114 години от обявяването на Независимостта на България.

Екип на Паралел 43

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.