Спипаха трима от Дългопол, откраднали лаптоп

От ОД на МВР - Варна съобщиха, че са задържани двама мъже - на 21 и 30 години, както и един непълнолетен младеж. - всички жители на Дългопол. В петък те извършили кражба на лаптоп, чрез разбиване на прозорец.  

Екип на Паралел 43

Платформа за щъркели беше монтирана от екипи на ЕРП Север във варненското село Сава

Тази седмица беше извършен монтаж на платформа за щъркелово гнездо на стоманобетонен стълб от електроразпределителната мрежа на ЕРП Север във варненското село Сава, община Дългопол.

Екип на Паралел 43

С музикална програма и полагане на венци в Дългопол отбелязаха 114 години от обявяването на Независимостта на България

Пред паметника на героите в Дългопол жители и гости на града  отбелязаха 114 години от обявяването на Независимостта на България.

Екип на Паралел 43

Хванаха в Дългопол 19-годишен, седнал зад волана след употреба на наркотични вещества

От ОД на МВР - Варна съобщиха, че в района на Дългопол са спрели за проверка 19-годишен младеж, жител на Свети Влас, който управлявал лек автомобил.  

Екип на Паралел 43

С рецитал и празничен концерт ще отбележат в Дългопол 114 години от Независимостта на България

Празничната програма на община Дългопол за 22 септември - 114 години от обявяване на Независимостта на България започва в 11:00 маса с тържествено издигане на националното знаме в центъра на града пред НЧ „Никола Вапцаров 1896".

Екип на Паралел 43

Стартира отборното състезание "Чудобой" край яз. Цонево

Отборното състезание „Чудобой" стартира днес, 11 септември (неделя), в основната си състезателна част край природната забележителност Чудните скали, в близост до яз. "Цонево", общ. Дългопол.  

Екип на Паралел 43

Предстои отборното състезание „Чудобой" край Дългопол

Отборното състезание "Чудобой" ще се проведе на 11 септември (неделя) в района на природната забележителност Чудните скали край яз. "Цонево", община Дългопол. Стартът ще бъде даден на площада в центъра (до кметството) на с. Аспарухово.  

Екип на Паралел 43

Отпразнуваха 53 години от обявяването на Дългопол за град

Община Дългопол отпразнува 53 години от обявяването на Дългопол за град. Празничната програма започна в петък с футболна среща между младежите и ветераните на ФК „Камчиец" -Дългопол, която бе открита от кмета на община Дългопол - Георги Георгиев и най-малките попълнения на отбора,...

Екип на Паралел 43


Кметът на община Дългопол: Продължаваме асфалтирането на пътната инфраструктура

Кметът на община Дългопол Георги Георгиев съобщи в социалните мрежи, че от края на юни е започнало плановото асфалтиране на улици в общината. Той поясни, че средствата са в размер на над 1, 3 млн. лв. и с тях ще бъдат асфалтирани  13 535 метра пътна инфраструктура.  

Екип на Паралел 43

Условна присъда за мъж, разпространявал наркотици в Дългопол

Варненският окръжен съд одобри споразумение, постигнато между Окръжна прокуратура- Варна и 29-годишния Васил Василев, с което той се призна за виновен, че държал с цел разпространение високорискови наркотични вещества.  

Екип на Паралел 43


Кандидатът на ДПС печели на първи тур частичните местни избори в село Поляците, община Дългопол

Кандидатът на ДПС Неджла Селим спечели на първи тур частичните местни избори в село Поляците в община Дългопол, съобщиха от Общинската избирателна комисия.  

Екип на Паралел 43

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.