Написаха „Омая" - книгата, която атрактивно разкрива кулинарното наследство на жителите от общините Долни чифлик и Бяла

Сдружението с нестопанска цел Асоциация Биомрежа работи по интересния проект „Черноморско кулинарно съседство”

Екип на Паралел 43
Задържаха 55-годишен жител на с. Старо Оряхово, седнал зад волана след употреба на алкохол

От ОД на МВР - Варна съобщиха, че са задържали 55-годишен жител на с. Старо Оряхово. Причина за задържането му е, че е шофирал след употреба на алкохол.    

Екип на Паралел 43Хванаха 35-годишен в Долни Чифлик да краде велосипед

От ОД на МВР - Варна съобщиха, че е задържан мъж на 35 години - известен на МВР. Причината за това е кражба на велосипед, оставен на площадка пред жилищен блок в гр. Долни чифлик.

Екип на Паралел 43

Задържаха 35-годишен от Долни чифлик, откраднал десетки метри кабел

Само за часове, вчера служители на Четвърто РУ установиха и задържаха жител на гр. Долни чифлик- известен на полицията. Според събраните до момента данни, мъжът на 35 години е извършил кражба на 40 метъра гумиран ел. кабел, чрез прерязване, от площада пред местното читалище.    

Екип на Паралел 43


Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.