Задържаха 55-годишен жител на с. Старо Оряхово, седнал зад волана след употреба на алкохол

От ОД на МВР - Варна съобщиха, че са задържали 55-годишен жител на с. Старо Оряхово. Причина за задържането му е, че е шофирал след употреба на алкохол.    

Екип на Паралел 43Хванаха 35-годишен в Долни Чифлик да краде велосипед

От ОД на МВР - Варна съобщиха, че е задържан мъж на 35 години - известен на МВР. Причината за това е кражба на велосипед, оставен на площадка пред жилищен блок в гр. Долни чифлик.

Екип на Паралел 43

Задържаха 35-годишен от Долни чифлик, откраднал десетки метри кабел

Само за часове, вчера служители на Четвърто РУ установиха и задържаха жител на гр. Долни чифлик- известен на полицията. Според събраните до момента данни, мъжът на 35 години е извършил кражба на 40 метъра гумиран ел. кабел, чрез прерязване, от площада пред местното читалище.    

Екип на Паралел 43


Дадоха условна присъда за 46-годишна от община Долни чифлик, крала ток

Неправомерното свързване от частен имот към въздушната електроразпределителна мрежата за ниско напрежение е установено на 25 януари 2018 година, при планова проверка на служители от дружество „Електроразпределение-Север“ в населено място от община Долни Чифлик. 

Екип на Паралел 43

Наложиха мярка за неотклонение „подписка“ на 41-годишен, откраднал автомобил в Долни чифлик

Съдът не уважи внесеното искане на прокуратурата за вземане на най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“ по отношение на 41-годишен мъж от Варненско, привлечен в качеството на обвиняем за извършено в съучастие противозаконно отнемане на автомобил от град Долни...

Екип на Паралел 43

Община Долни чифлик започна профилактични медицински прегледи на деца на възраст между 5 и 6 години

Започнаха профилактични медицински прегледи на деца на възраст между 5 и 6 години, посещаващи детски заведения на територията на община Долни чифлик, съобщиха от администрацията. Сключен е договор с „Медицински център Младост Варна“ ООД, като прегледите ще бъдат заплащани от общината....

Екип на Паралел 43

АПИ: 12 са кандидатите за проектиране при ремонта на близо 23 км от пътя Пчелник - Бенковски в област Варна

12 са отворените оферти в обществената поръчка за изработване на технически проект за основен ремонт на 22,9 км от път III-9042 Пчелник – Венелин – Садово – Бенковски.

Екип на Паралел 43


В село Детелина откриха човешки останки (ОБНОВЕНА)

На 29.08.2022 г., около 11:00 ч., след сигнал, подаден от гражданин в ПУ Долни чифлик, в гориста местност в югоизточната част на землището на гр. Долни чифлик служители на Четвърто РУ са намерили човешки останки – кости и два черепа.

Екип на Паралел 43

Край село Голица откриха Събора на ваяшките и други народни певци и свирачи

В местността „Гермето" край село Голица, община Долни чифлик, започна традиционният Събор на ваяшките и други народни певци и свирачи. Всяка година в първата събота на месец август ваяци от цялата страна и техните потомци от чужбина се събират на традиционния народен...

Екип на Паралел 43


Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.