До края на седмицата изтича срокът за участие във фотоконкурс на община Долни чифлик

От няколко години община Долни чифлик поддържа активни партньорски отношения с полската община Изабелин. В историята на това сътрудничество е записано изключително успешното участие на ученици от общината в математически конкурс на партньорските общини на Изабелин, както и други събития.  

Екип на Паралел 43
Бойко Борисов: Варненци заслужават и трябва да имат магистрала „Хемус”, тя е жизненоважна за Варненска област и за цяла Северна България

Варненци заслужават и трябва да имат магистрала „Хемус”. Тя е жизненоважна за Варненска област и за цяла Северна България. Без нея тази част на страната не е нашата България. Това каза бившият премиер, лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов във варненското село Гроздьово, в което дойде...

Екип на Паралел 43
Полицията залови и иззе 4 кг нарязан тютюн без бандерол от 67-годишна в Горен чифлик

От ОД на МВР - Варна съобщиха, че на 20 май, около 14:15 часа в частен имот в с. Горен Чифлик, служители на Четвърто РУ са открили и иззели два кашона с над 4 кг. тютюн, без акцизен бандерол и електронна везна.  

Екип на Паралел 43


Противоотровно дърво ще бъде най-интересния екземпляр в новата частна ботаническа градина в с. Гроздьово

Хербаризиран екземпляр на уникален растителен вид ще бъде изложен за посетителите на частната ботаническа градина „Маргарита“ в село Гроздьово, община Долни чифлик.

Екип на Паралел 43

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.