АПИ: 12 са кандидатите за проектиране при ремонта на близо 23 км от пътя Пчелник - Бенковски в област Варна

12 са отворените оферти в обществената поръчка за изработване на технически проект за основен ремонт на 22,9 км от път III-9042 Пчелник – Венелин – Садово – Бенковски.

Екип на Паралел 43


В село Детелина откриха човешки останки (ОБНОВЕНА)

На 29.08.2022 г., около 11:00 ч., след сигнал, подаден от гражданин в ПУ Долни чифлик, в гориста местност в югоизточната част на землището на гр. Долни чифлик служители на Четвърто РУ са намерили човешки останки – кости и два черепа.

Екип на Паралел 43

Край село Голица откриха Събора на ваяшките и други народни певци и свирачи

В местността „Гермето" край село Голица, община Долни чифлик, започна традиционният Събор на ваяшките и други народни певци и свирачи. Всяка година в първата събота на месец август ваяци от цялата страна и техните потомци от чужбина се събират на традиционния народен...

Екип на Паралел 4338-годишен задържаха в Долни чифлик с наркотици в няколко апартамента

Специализирана операция по противодействие на притежание и разпространението на наркотични вещества бе проведена вчера на територията на Четвърто РУ. В хода на акцията криминалисти от ОДМВР – Варна са извършили проверка на три адреса в Долни чифлик и лек автомобил. Жилищата са обитавани от...

Екип на Паралел 43

1300 л нелегален алкохол задържаха митнически служители в Долни чифлик

Над 1300 литра етилов алкохол без документи за платен, начислен или обезпечен акциз, задържаха митнически служители от сектор „Оперативен контрол“, отдел „Митническо разузнаване и разследване“ в ТД Митница Варна.

Екип на Паралел 43
Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.