Георги Николаев е големият победител в днешния спортен празник в Суворово

Четиридневния празник на града започна с лекоатлетически крос. В началото му кметът Данаил Йорданов поздрави всички участници и им пожела успех в състезанието, а на вярната публика да се наслаждава на приятните емоции. Той покани всички да посетят и празничните прояви през следващите дни,...

Екип на Паралел 43С празничен концерт и песни на Теди Генев за Родината ще отбележат 3 март в Суворово

На 3 март, от 11 часа, в салона на читалище „Пробуда-1896 г.“ в Суворово ще се проведе тържественият концерт под надслов „Българийо, единствена си ти!“, по случай националния празник 3 март.  

Екип на Паралел 43

На 19 февруари в с. Левски отрупаха с венци и цветя паметника на Апостола

Днес се навършват 150 години от гибелта на Апостола на българската свобода. С молебен в църквата “Св. Архангел Михаил” и възпоменателна церемония в центъра на с. Левски, община Суворово, бе отбелязана трагичната годишнина.  

Пламен Минасов


Благотворителна акция в с. Левски, с парите ще подпомогнат бедстващите от земетресенията в Турция и Сирия

Във фоайето на читалището в град Суворово разположиха базар на картички от хартия. Те са изработени от майсторските ръце на малки и големи от НЧ „Наука- 1927 г." в с. Левски,  

Екип на Паралел 43

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.