Задържаха 28-годишен от с. Генерал Колево, седнал зад волана след употреба на наркотици

От ОД на МВР - Варна съобщиха, че вчера, при проверка на лек автомобил, управляван от 28-годишен жител на село Генерал Колево, униформени от РУ Аксаково, са установили наличие на наркотични вещества в кръвта.

Екип на Паралел 43


Задържаха трима за отвличане и побой на мъж от Аксаково

Криминалисти от ОДМВР-Варна задържаха трима за отвличане и побой на мъж. Разследването започнало на 14 юни, след като постъпил сигнал от потърпевшия- 21-годишен жител на Аксаково, че предната вечер, около 19 часа, в жк „Владислав Варненчик" му е нанесен побой.  

Екип на Паралел 43

През юни организират кампания за кастрация на бездомните кучета в община Аксаково

От община Аксаково съобщиха, че за овладяване популацията на безстопанствените кучета на територията на общината през месец юни 2022 г., съвместно с организация за защита на животните, ще се извършат кампании за залавяне, кастриране, маркиране, ваксиниране, обезпаразитяване и връщане по...

Екип на Паралел 43

Повдигат обвинение срещу мародерите от Игнатиево, разбили гробница и задигнали злато

След изтичане на законния срок при задържането от 24 часа на тримата мъже, които са мародерствали в гробищния парк на Игнатиево, ще бъде повдигнато обвинение, съобщиха от ОД на МВР Варна.

Екип на Паралел 43От 23 май в община Аксаково ще пръскат против комари

От община Аксаково съобщават, че във връзка с провеждане на растителнозащитни, дезинфекционни и дезинсекционни мероприятия от 23.05 до 28. 05. 2022 г. в периода от залез слънце до 10.00 часа фирма „Хабитат Експерт” ЕООД ще проведе третиране на райони в гр. Аксаково , гр....

Екип на Паралел 43

Аксаково кани на фолклорен фестивал и кулинарна зона от 15 до 17 април за Цветница

Заповядайте на стадиона на гр. Аксаково от 15 до 17 април на фолклорен фестивал, по случай Цветница.  Приготвили сме ви палитра от забавления на открито и музикална програма, свързани с българския бит и фолклор.

Екип на Паралел 43

Пипнаха 35-годишен крадец от с. Изворско, задигнал портмоне с документи, пари и банкови карти

От ОД на МВР - Варна съобщиха, че само няколко часа били необходими на служителите на РУ - Аксаково, за да установят и задържат 35-годишен жител на с. Изворско.  

Екип на Паралел 43


Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.