Полицията в Аксаково задържа двама, които отмъкнали велосипед и готварска печка

От ОД на МВР съобщиха, че двама души – мъж на 21 и 39-годишна жена, са задържали полицаите от Първо РУ и РУ Аксаково вчера. Те попаднали в ареста, след като младият мъж е откраднал велосипед от партерно помещение, а дамата е отмъкнала готварска печка от дома на тъжителката....

Екип на Паралел 43

Полицията във Варна и Аксаково задържа притежатели на наркотични вещества

От ОД на МВР - Варна съобщиха, че са задържали трима мъже - на 16, 19 и 34 години, в ареста на Първо РУ, Трето РУ и РУ Аксаково. Те била проверена на 8 и 9 декември. При обиск от тях били иззети метамфетамин и марихуана - според направената на място експертната справка.  

Екип на Паралел 43

Над 1100 души бяха проверени днес при полицейска акция на територията на община Аксаково

От ОД на МВР - Варна съобщиха, че от рано тази сутрин е започнала специализирана полицейска акция за противодействие на конвенционалната престъпност на територията на населени места обслужвани от РУ- Аксаково. Тя е продължила до късния следобед.

Екип на Паралел 43


Теодосий Теодосиев покани млади физици от Аксаково в школата си

Учителят Теодосий Теодосиев покани ученици от Аксаково, които имат талант или повишен интерес към физиката, да се присъединят към школата му в гр. Казанлък. Поканата към децата той отправи през техните преподаватели, с които се срещна по инициатива на директора на Центъра за подкрепа и личностно...

Екип на Паралел 43Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.