Задържаха 35-годишен от Белослав с наркотици

От ОД на МВР - Варна съобщиха, че полицаи от Трето РУ са задържали 35- годишен жител на Белослав. В него са намерени метамфетамин и хероин. Оказва се, че той е стар познайник на полицията - бил е осъждан.   

Екип на Паралел 43
Стъкларският завод в Белослав спря и последната пещ на природен газ

„Държавата трябва да насочи усилия към собствен добив, защото това е единствената възможност да си гарантираме сигурни доставки на природен газ. Няма ли сигурност в производството, бизнесът е изключително чувствителен и много често се стига до фалити".

Екип на Паралел 43
В Белослав изградиха по проект нова спортна зона

Нова спортна зона е изградена в Белослав по проекта „Развитие на спортната инфраструктура чрез изграждане на стрийт фитнес площадка и комбинирано игрище в гр. Белослав, община Белослав“. Той се финансира от Програмата за развитие на селските райони 2014-2020 г. чрез подхода Водено от...

Екип на Паралел 43

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.