Община Белослав извършва проучване за безвъзмездно предоставяне на домакинствата на компостери за зелени биоотпадъци

Община Белослав извършва проучване за нагласите на населението за безвъзмездно предоставяне на домакинствата на компостери за зелени и други биоотпадъци. Проучването цели общината да може да кандидатства с проект по ПУДООС (Предприятие за управление на дейностите по опазване на околната среда) в...

Екип на Паралел 43


Дадоха условна присъда на непълнолетен от Белослав за кражба на автомобил

Деянието е извършено в Белослав през нощта на 3 срещу 4 февруари тази година. Въпросната вечер 16-годишният тийнеджър бил на гости и останал да преспи в дома на свой далечен родственик. 

Екип на Паралел 43

След гонка с полицията задържаха 24-годишен от с. Равна гора, седнал зад волана без книжка и след употреба на наркотици

24-годишен жител на с. Равна гора е бил арестуван за срок до 24 часа през уикенда. Младият мъж не се е подчинил на подаден звуков и светлинен сигнал от служители на РУ Белослав.  

Екип на Паралел 43

Ще порицаят 17-годишен ученик от Белослав, противозаконно отнел чужд мотопед

Деянието е извършено в Белослав на 12 септември тази година. Подсъдимият като непълнолетен, но след като разбирал свойството и значението на деянието си и можейки да ръководи постъпките си, противозаконно отнел чужд мотопед, заедно с прилежащ към него куфар с вещи, от владението на собственика...

Екип на Паралел 43Община Белослав няма да вдига данъците през 2023 г.

Засега община Белослав не планира увеличаване на местните данъци и такси за следващата година. Това съобщи кметът Деян Иванов по повод повишаващите се цени на енергоносителите и растящата инфлация в страната. „Тук бизнесът е доста развит и поема голяма част от данъчната тежест в общинския...

Пламен Минасов

32-годишен от Разделна с автомобила си навлезе в насрещното, отърва се само с контузии

От ОД на МВР съобщиха за пореден пътен инцидент на територията на областта. Инцидентът е станал вчера към 18.10 часа в района на с. Разделна. 32-годишен жител на селото е с фрактура на лява ръка и контузни рани по гръдния кош.  

Екип на Паралел 43

Задържаха трима в центъра на Белослав с наркотици

От ОД на МВР - Варна съобщиха, че в района на централната част на областния град и в Белослав, униформени на Първо и Четвърто РУ при проверка са спрели трима мъже на 26 и 37 години. В тях са намерили метамфетамин.  

Екип на Паралел 43

Наградиха победителите в Авто-мото феста в Белослав

Тази година Авто-мото фестът в Белослав се проведе с кауза „ДАРИ ЖИВОТ НА МИТКО" / дари живот на Митко (pavelandreev.bg)/. Това е Митачето – Димитър Димитров Карарадев, на 5 години диагностициран с остра миелоидна левкимия! Подложен е на тежка химиотерапия и се...

Екип на Паралел 43


Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.