Григор срещу Циципас във втория мач на централния корт

Григор Димитров ще играе днес срещу водача в схемата Стефанос Циципас от Гърция на турнира по тенис във Виена от ниво АТП 500. Срещата от първия кръг е втора от програмата на централния корт, която започва в 15 часа със срещата между Каспър Рууд (Норвегия) и Лойд Харис (САЩ).

Екип на Паралел 43


Григор Димитров се предаде и не успя да стигне финала в Индиън Уелс

Най-добрият български тенисист Григор Димитров не успя да стигне до финала на силния турнир от сериите "Мъстърс" в Индиън Уелс, САЩ. Гришо загуби с 0:2 (2:6, 4:6) сета от Камерън Нори (Великобритания) в първия полуфинал на надпреварата. За съжаление Григор няма да може да се бори за...

Екип на Паралел 43


Григор Димитров е на полуфинал в Индиън Уелс

Най-добрият български тенисист Григор Димитров продължава с великолепната си игра на Мастърс 1000 турнира в Индиън Уелс. В мач от четвъртфиналите Григор показа борбения си дух и навакса сет пасив срещу световния №12 поляка Хуберт Хуркач, за да се поздрави с крайната победа, дошла след 3:6 6:4...

Екип на Паралел 43

Григор Димитров се справи успешно със световния номер 2 в Индиън Уелс

Григор Димитров надигра световния номер 2 Даниил Медведев от Русия с 4:6, 6:4 и 6:3 в осминафиналите на турнира по тенис в Индиън Уелс (САЩ), който е от сериите Мастърс 1000.

Екип на Паралел 43

Григор Димитров ще играе тази вечер срещу световния № 2 Данийл Медведев

Григор Димитров ще се изправи срещу световния номер 2 Данийл Медведев в мач от осминафиналите на Мастърса в Индиан Уелс тази вечер около 22:30 часа българско време.

Екип на Паралел 43

Григор Димитров се класира на осминафинал в Индиън Уелс

Григор Димитров продължава с безупречното си представяне на турнира по тенис от сериите Мастърс 1000 в Индиън Уелс, след като успя да пречупи 211-сантиметровия Райли Опелка. Двамата се срещнаха по-рано през това лято на турнира от същата категория в Торонто, където нашият представител инкасира...

Екип на Паралел 43


Григор Димитров преодоля съпротивата на германец в Индиан Уелс

Григор Димитров се класира за третия кръг на силния тенис турнир от сериите Мастърс 1000 в Индиан Уелс, след като надви Даниел Алтмайер с 6:4, 6:2 за около един час и половина игра.

Екип на Паралел 43
Яник Синер триумфира с титлата на Sofia Open

Поставеният под №1 в схемата Яник Синер спечели трофея от Sofia Open 2021. На финала италианецът победи Гаел Монфис (Франция, №2) с 6:3, 6:4 и за втора поредна година е шампион в София. Представителите на Великобритания Джони О‘Мара и Кен Скупски са новите шампиони в надпреварата на двойки...

Екип на Паралел 43


Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.