Виктория Томова стартира с победа в квалификациите на турнира по тенис в Линц

Първата ракета на България Виктория Томова стартира с победа в квалификациите на турнира по тенис на твърда настилка в зала УТА 250 в Линц (Австрия) с награден фонд 225 480 евро.  

Екип на Паралел 43

България с историческо класиране в купа „Дейвис" по тенис

България се класира за Световна група I за Купа „Дейвис" след успех с 3:1 победи над тима на Нова Зеландия. Това е историческо първо влизане на страната ни сред най-добрите в мъжкия тенис на състезанието.  

Екип на Паралел 43

Григор Димитров стана член на Съвета на играчите към АТП

Най-добрият български тенисист Григор Димитров стана член на Съвета на играчите към Асоциацията на професионалните тенисисти (АТП), съобщи пресслужбата на организацията в четвъртък.  

Екип на Паралел 43

Арина Сабаленка е втората финалистка при жените в Мелбърн

Поставената под номер 5 в схемата Арина Сабаленка от Беларус се класира за финала при жените на Откритото първенство на Австралия по тенис. Там тя ще срещне казахстанката Елена Рибакина.  

Екип на Паралел 43

Иван Иванов с четвърта победа на турнир за мъже, ще играе срещу друг българин

Шампионът на „Ориндж Боул“ до 14 г. Иван Иванов постигна втора победа в квалификациите на турнира за мъже в Манакор (Испания) с награден фонд от 25 хиляди долара. 14-годишният Иванов поведе с 6:3, 1:1 преди №9 в схемата Аарон Коен (20 г.) от Израел да се откаже. За влизане в основната...

Екип на Паралел 43

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.