Роджър Федерер: Не бих се завърнал, за да играя втори кръгове

Легендата Роджър Федерер вярва, че може да бъде сред най-добрите и на 40. Маестрото ще навърши тази възраст на 8 август, а много специалисти и фенове се съмняват в това след контузиите, които го преследват в последните години.  

Екип на Паралел 43Пиронкова е в основната схема на турнира в Чарлстън след отказ на Винъс Уилямс

Най-добрата българска тенисистка Цветана Пиронкова ще започне директно в основната схема на турнира на зелен клей от сериите WТА 500 в Чарлстън, Съединени щати, през следващата седмица.

Екип на Паралел 43

Григор Димитров стартира от втория кръг на "Мастърса" в Маями

Първата ракета на България в мъжкия тенис - Григор Димитров ще стартира от втория кръг на турнира на твърди кортове от сериите "Мастърс 1000" в Маями с награден фонд 4.3 милиона долара. Димитров, който е поставен под номер 9 в схемата, ще срещне в първия си мач победителя от двубоя...

Екип на Паралел 43

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.