От полицията съобщават, че при пътен инцидент по пътя Варна - Добрич, днес е загинал водач на лек автомобил. По първоначални данни, при произшествието, станало на около 2 км. от с. Любен Каравелово 45-годишен водач на лек автомобил "Хюндай" се е блъснал в крайпътно дърво. На мястото на произшествието се извършва оглед, образувано е досъдебно производство.

Същевременно при друг пътен инцидент, възникнал днес пет човека, сред които и 2-годишно дете, са откарани в болница. Инцидентът е станал по пътя Варна - Девня, на разклона за с. Езерово. По първоначални данни товарен автомобил "Митсубиши" е предприел завой на ляво, при което е отнето предимството на “Фолксваген Голф", движещ се в посока Варна. Пострадали са: 57-годишният водач на “Голф”-а, дете на 2 години и жена на 50 год., както и пътниците във "Фолксваген"-а, 52-годишен водач на "Митсубиши “ и 32-годишен пътник. На мястото се извършва оглед, образувано е досъдебно производство.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.