Четирима мъже – на 21, 27, 30 и 41- годишна възраст, са задържани за притежаване на наркотични вещества за последните няколко дни, съобщиха от ОД наМВР Варна.

Данните показват, че вчера, полицаите от РУ Провадия са проверили двама от тях, а униформените от Общинска полиция и Първо РУ са задържали другите двама. В тях, след направената проверка, е бил намерен и иззет метамфетамин.

По случаите са образувани досъдебни производства.

През изминалия ден, в района на Дългопол и Провадия служителите на РУ Провадия спрели за проверка два леки автомобила и с дрегер било установено, че водачите им- мъже на 21 и 30 години, местни жители, са седнали зад волана след употреба на наркотични вещества.

И по тези два случая са образувани бързи производства.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.