Снимка: МВР

От ОД на МВР - Варна съобщиха, че през почивните дни, служителите на Първо РУ и РУ - Провадия спрели за проверка два леки автомобила, шофирани от 28- годишен варненец, известен на МВР и 27 – годишен жител на с. Партизани.

При контрола с техническо средство станало ясно, че мъжете са седнали зад волана след употреба на наркотични вещества. Задържани са в районното управление за срок до 24 часа и срещу тях се водят бързи производства.

Други двама – варненец на 41 години и негова съгражданка на 58-години са хванати да шофират след употреба на алкохол. Те били задържани в ареста на Пето РУ за срок до денонощие и срещу тях са образувани досъдебни производства.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.