Модната публика на ревюто на „Долче и Габана“ в Милано почти се разбунтува, когато химнът на Били Ейлиш „What Was I Made For“ от филма „Барби“ прозвуча неколкократно, 45 минути след първоначално обявения начален час на шоуто, съобщава АП, цитирана от БТА.

Причината песента да се втръсне на публиката бе американската суперзвезда Кайли Дженър, която закъсня за шоуто. След като Дженър се настани удобно на мястото си, завесата се отвори за последната колекция на Доменико Долче и Стефано Габана, изследваща до най-малкия детайл красотата и изяществото на корсета и всякакъв вид бельо.

Както на първия ред на „Долче и Габана“, така и на подиума изобилстваше от звезди: певицата Хали Бейли се открояваше в ярко жълто на първия ред сред облечените предимно в черно и бяло знаменитости, включително Дженър, която носеше слънчеви очила и коса, прибрана на стегнат кок.

На модния подиум Ашли Греъм блестеше в прозрачна слип рокля върху черен сутиен и бикини. Наоми Кембъл доминираше изцяло на подиума в прозрачна три четвърти слип рокля, облечена върху бельо - визия, която беше завършена с колие с черна роза.

Бельото се виждаше при почти всички прозрачни дизайнерски рокли, демонстриращи изумително майсторство на изработката. Но дори и по-елементарните дневни тоалети - костюмите с копчета на райета и роклите на щампи, бяха ушити така, че да предлагат намек за сутиен, да загатват за бикините отдолу. И в съответствие с тенденцията за телесна показност, която превърна корсетите, сутиените и малките гащички в част от ежедневния гардероб, някои визии дефилираха по подиума изцяло „на открито“, по прозрачни чорапи и жартиери.

Долче и Габана очевидно бяха проверили прогнозата за времето и предложиха дъждобрани на публиката. Те се оказаха много полезни по време на градушката, която се изсипа по време на дългото чакане преди шоуто.

Седмицата на модата в Милано продължава до понеделник.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.