Порто Черво, любимият курорт на родните ни милионери, вече не е най-безопасното място за отдиха им. Сардиния пламна от коронавируса след като милиардерът Флавио Бриаторе даде положителна проба заедно с още 63 души от персонала му в имението и на яхтата.

Данните не са окончателни и могат да претърпят още промени, обясни началникът на кризисния отдел на Северна Сардиния Марчело Акиаро.

Бриаторе е хоспитализиран в болницата Сан Рафаеле в Милано. 70-годишната легенда във Формула 1, преживял драматични обрати в живота си, днес е в отделение по пулмология със симптоми на пневмония, съобщава АНСА по информация от негови близки.

Състоянието му е стабилно и той много държи да изкаже своята благодарност за загрижеността към здравето му, получено в последните часове, се казва в съобщение на неговия екип. В него се потвърждават обстоятелствата по приема му в болницата, където е приет с невисока температура и видими признаци на умора и изтощение, съобщи “standartnews.com”.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.