Финален плейоф в Западната конференция на Националната хокейна лига (играе се до четири победи):

Вегас - Далас - 4:3 след продължение
* Вегас води с 1:0 победи в серията.

Вегас надделя с 4:3 след продължение над гостуващия Далас в първи мач от финалната серия в Западната конференция на Националната хокейна лига, съобщи БТА. Брет Хаудън се разписа в 95-ата секунда на допълнителното време за успеха на домакините.

Уилям Карлсон реализира два пъти, Зак Уайтклауд допринесе с две асистенции, Теди Блугър също вкара, а вратарят Ейдин Хил отрази 33 шайби.

Роопе Хинц изпъкна с гол и две асистенции, а Джейми Бен изравни 1:59 минута преди края на редовното време за 3:3, но Далас не успя да стигне до пълен обрат. Джейсън Робертсън се отличи с попадение и асистенция за тексасците. Джейк Оутинджър парира 33 удара.

Вегас, който е победител в редовния сезон на Запад, е домакин и на втората среща в неделя.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.