Готови ли сте за вълнуващо спортно събитие?

Ледена пързалка "Black Sea Ice Arena" - Кранево, ще бъде домакин на Международен турнир по хокей на лед „Golden Black Sea Cup 2024”!

Дата: 24 - 26 МАЙ

Вход: БЕЗПЛАТЕН

Участват аматьорски отбори по хокей на лед от:

България, Германия, Чехия и Сърбия.

Заповядайте и подкрепете любимите си отбори, които ще се борят за трофея, но преди всичко за удоволствието от играта и споделените емоции!

Очакват ви:

- Оспорвани мачове

- Спортсменски битки

- Невероятна атмосфера

- Емоционален заряд

Ледена пързалка "Black Sea Ice Arena" се намира на брега на Черно море, в крайбрежното ваканционно селище Кранево. Тя е предназначена за спортни състезания по фигурно пързаляне, хокей на лед и индивидуално пързаляне.

Съвременната инфраструктура и модерно осветително и звуково оборудване на ледения комплекс, позволяват да се поддържат професионални стандарти от най-висок клас, оптимален микроклимат и температура на леда с необходимите параметри.

Всичко това създава комфортни условия за спортисти и гости.

Възползвайте се от:

- Безплатен вход

- Модерна база

- Безплатен паркинг

За резервация и информация:

+359 884 926 580

http://www.blackseaicearena.com/

Адрес:

с. Кранево, ул. „Златна рибка“ 10

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.