Пилотът на Мерцедес Валтери Ботас заяви, че възнамерява да се бори за шампионската титла във Формула 1 със съотборника си Люис Хамилтън.

"Мисля, че показвам добри резултати през тази година. Да, имаше лоши моменти, които ми костваха точки, но съм доволен от скоростта. Мисля, че имам достатъчно темп, за да се боря за титлата тази година.

Трябва обаче да запомните, че всяка седмица всичко започва наново. Трябва да направите всичко както трябва. Не можах да направя това по време на квалификацията за дъжд в Австрия, имах лош старт в Унгария, но си направих изводи от тези ситуации", заяви Валтери Ботас пред Planet F1.

След три кръга от сезон 2020, Ботас е на второ място в класирането на пилотите във Формула 1, на 5 точки зад лидера Хамилтън.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.