Голямата звезда на Мерцедес и Формула 1 Люис Хамилтън спечели втория пореден кръг в Австрия по категоричен начин. Шесткратният световен шампион доминира тотално от старта до финала в днешния ден на пистата “Ред Бул Ринг. Съотборникът му в Мерцедес Валтери Ботас от своя страна успя да минимализира днешната си загуба и с втората си позиция остава лидер в класирането при пилотите.

Финландецът може да е доволен от себе си, след като в края на надпреварата догони и успя да се справи с много трудния за изпреварване Макс Верстапен от тима на Ред Бул. Така Верстапен се качи на третото място от почетната стълбичка в Гранд При на Щирия, а съотборникът му Алекс Албън остана четвърти.

Топ пет допълни новата британска звезда на Формула 1 и Макларън Ландо Норис. Младокът отново направи много силно пилотиране в края, както миналата седмица в Австрия, когато се качи на подиума, възползва се от счупеното крило на Серхио Перес от Рейсинг Пойнт, изпревари и съотборника му Ланс Строл и така си пребори за петата си позиция.

След сблъсък помежду си двете коли на Ферари, за съжаление, отпаднаха още в първите обиколки на състезанието.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.