Най-добрият ни тенисист Григор Димитров се отказа от участие на предстоящия Мастърс 1000 в Париж. Новината обявиха организаторите на турнира. Причина за отказа е контузия на Гришо в стъпалото.

Българинът е четвъртият играч, който се оттегля от турнира в рамките на днешния ден. Преди него това направиха Доминик Тийм, Кристиан Гарин и Фернандо Вердаско. Мястото на Димитров ще бъде заето от играч, който ще бъде определен по системата „щастлив губещ“.

Предстои да разберем дали това значи, че Григор ще участва на Sofia Open.

Турнирът в „Арена Армеец“ започва на 7 ноември – денят, в който ще се проведат полуфиналите в Париж.

По-рано този месец организаторите на турнира в София заявиха, че пазят уайлд кард специално за Димитров и очакват неговото решение, съобщава "standartnews.com".

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.