Неадекватният шофьор, който предизвика автомеле във вторник следобед във Варна, е с отнета преди дни книжка, предаде NOVA. Той имал множество неплатени глоби и затова бил лишен от право да управлява. При инцидента мъжът блъсна пешеходка и 7 автомобила, преди да бъде задържан от полицията. 36-годишният водач е от Добричко, в момента се намира в токсикологията на Военномедицинска академия.

Оказва се, че той е истински рецидивист на пътя. Има 30 нарушения, сред които шофиране с превишена скорост, без книжка и на автомобил, спрян от движение.

За пръв път той губи книжката си през 2012 г. заради изчерпване на контролните точки. Varna24.bg обаче допълва, че през 2016 г. той си я връща. Дотогава не спира да кара. Хванат е общо 4 пъти. На 1 юни книжката му отново е взета заради неплатени глоби. Но той се качва отново зад волана.

„Пешеходката е 59-годишна, изписана е от МБАЛ „Св. Анна” с контузии на таза. Към мястото на злополуката бяха насочени екипи на полицията. При задържането водачът е оказал съпротива. Отказал е и да бъде тестван за алкохол и наркотици”, каза главен испектор Петко Камбуров - началник сектор „Пътна полиция” - Варна.
Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.