Григор Димитров започна с перфектна победа с 6:4, 6:3, 6:1 над Томи Пол (САЩ) в първия кръг на US open. Ето какво заяви Гришо след този успех, а и какви са очакванията му за мача от втория кръг срещу Мартон Фучович (Унг):

"Имах добър игрови план и смятам, че успях да го осъществя. Бях фокусиран във всяка една точка и се опитвах да играя в настоящето", коментира българинът победата си. "В началото на годината с Томи се срещнахме в Австралия, но този мач бе напълно различен от онзи.

Мисля, че използвах добре периметъра си. Ударите ми се получаваха добре. Имах шансове да пробия в началото на всеки един от трите сета, а това ми донесе спокойствие", добави той.

"За мен най-важно е да изпитвам удоволствие от играта. Доволен съм от шанса, че имам възможност да играя и искам да се възползвам и наслаждавам на всеки един миг на корта". "Все още не съм на 100% възстановен, но се движа в правилна посока.

Прекарах доста време в САЩ и това ми помогна да се адаптирам към обстановката. С всеки изминал ден се чувствам все по-добре". За предстоящия си двубой с Мартон Фучович звездата ни заяви: „Мач с мач не си прилича, винаги е различно. За мен най-важното е да изпитвам удоволствие от играта, от престоя си на корта. Доволен съм от това, че имам шанса отново да играя и искам да използвам всеки един миг.“

Двубоят вероятно ще е в ранните часове на петък, съобщава “standartnews.com”.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.