Снимка: ЕРА/БГНЕС

Григор Димитров не успя да довърши мача си срещу австралиеца Джейсън Къблър от втория кръг на тенис турнира "Мастърс" в Индиън Уелс заради контузия, съобщава БНР. Той се отказа в третия сет при резултат 3:0 за неговия съперник. Българинът спечели първия сет с 6:2, но загуби втория след тайбрек с 6:7(5).

В третия сет нивото на играта му видимо спадна и изглежда причината за това е била контузия, която го спря да продължи нататък. Първият сет бе спечелен категорично от Григор Димитров с 6:2.

Вторият сет бе доста по-различен. Къблър видимо подобри играта си, стоеше напълно равностойно на Димитров и в крайна сметка го спечели със 7:6 след тайбрек.

В началото на третия сет играта на Димитров тотално се разпадна и при 0:3 гейма българинът се отказа.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.