Григор Димитров приключи с участието си в турнира от сериите "Мастърс" в Рим след загуба с 2:6, 6:3, 2:6 срещу Денис Шаповалов.

Българинът положи усилия, но не успя да се противопостави срещу агресивната игра на канадеца. Така Шаповалов спечели първата си победа от три мача срещу Димитров.

След размяна на геймове в началото канадецът постигна пробив, което му даде увереност. В края на сета той отново спечели при сервис на съперника си и стигна до 6:2.

Във втория Димитров съумя да подобри играта си и използва възможностите си. В средата на сета двамата си размениха по един пробив, но след това българинът нанесе своя удар и с 6:3 изравни.

Шаповалов отново беше във водещата позиция и в третия сет. Канадецът печелеше убедително подаванията си и с два пробива заслужи победата.

Димитров насочва вниманието си към "Ролан Гарос", който започва след седмица, съобщи "Дневник".

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.