Преумора, а не болест е довела до отказването на Григор Димитров от турнира в Задар, част от "Адриа тур". В събота българският тенисист преустанови участието си в хърватския град, като изигра само един мач.

"Благодаря на всички за загрижеността и съобщенията, които получих. Искам да кажа, че всичко с мен ще е наред. Това е последствие от физически усилия и излагане на слънцето в последните дни и ще трябва да пропусна последния ден в Задар", каза Димитров.

Той реши да се откаже и от втория си мач в събота срещу Педжа Кръстин и отстъпи мястото си на хърватина Нино Сердарушич.

"Мислех, че би било честно да оставя мястото си на страхотен млад играч, за когото това със сигурност ще означава много", допълва първата ни ракета.

След "Адриа тур" Димитров заяви участие на силен трнир в Австрия, пояснява „Дневник.бг”

Снимка: Reuters

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.