Целият футболен отбор ЦСКА-София е изолиран на базата в Панчарево, след като нападателят Томи Юрич е дал положителен резултат за Covid-19.

Всички играчи днес са тествани, а австралийският национал чака резултата от втората проба.

Още след вчерашното дерби с Левски, завършило 3:3, стана ясно, че "червените" имат съмнения за коронавирус при Юрич и Стефано Белтраме. Двамата са били с температура и затова не бяха в групата за мача със "сините". БНР поясни, че първо новината съобщи треньорът Милош Крушчич, а след това тя ба потвърдена и от главния мениджър на "червените" Стойчо Стоилов.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.