Пламен Минасов


Юношите на България се класираха за европейското първенство по волейбол!

Националният отбор на България за юноши под 17 години се класира директно за европейското първенство 2021! Успехът бе дело след въртележка в класирането на Балканиадата в сръбския град Върнячка Баня, който се явява първи кръг от евроквалификациите.

Екип на Паралел 43


Шифрин впечатли с победа в домашното състезание на Влъхова

С вихрен втори манш Микаела Шифрин заслужи 69-а победа в Световната купа по ски алпийски дисциплини. 25-годишната американка спечели слалома в Ясна и отне успеха на Петра Влъхова в домашното й състезание.  

Екип на Паралел 43Въвеждат нови стикери с чип за колите у нас от 12 юли

Oт 12 юли вcички aвтoмoбили щe имaт cтикeр c чип зa eкoлoгичнa групa, кoятo e рaзличнa oт eкoлoгичнaтa кaтeгoрия нa прoизвoдитeля. Cлeд извършeн гoдишeн тeхничecки прeглeд тoй щe бъдe пocтaвян нa прeднoтo cтъклo нa кoлaтa зaд oглeдaлoтo зa oбрaтнo виждaнe. Тoвa oбяcни дирeктoрът нa Изпълнитeлнa...

Екип на Паралел 43

Нови мерки за влизащи в Румъния от тази вечер

От 21 ч. тази вечер при влизане в Румъния ще бъдат в сила ограничителни мерки, поради включването на България в списък с държави от т.нар. жълта зона. По информация на посолството ни в Букурещ пристигащите от нашата страна, които представят отрицателен PCR-тест, направен до 72 часа преди качване...

Екип на Паралел 43

Арестуваха индиец на летище "София" след извънредно кацане на "Еър Франс"

Индиец беше арестуван на летище София, след извънредно кацане на самолет на "Еър Франс", летящ от Париж за Делхи. Мъжът се опитал да нахлуе в пилотската кабина, но бил обезвреден. Мъжът се е държал агресивно още от началото на полета. След това се е скарал с няколко от пасажерите, сбил...

Екип на Паралел 43

ЦИК определи колко пари ще получават членовете на изборни комисии

Членовете на секционните избирателни комисии извън България също ще получават допълнително възнаграждение - 50 на сто от заплатата,за времето на работа в извънредна епидемична обстановка, свързана с COVID-19. Това реши Централната избирателна комисия.

Екип на Паралел 43

АПИ предупреждава: Шофьорите да карат внимателно, зимата не си е отишла

Шофьорите да тръгват на път с автомобили, подготвени за зимни условия. Да карат внимателно, със съобразена скорост, да спазват дистанция и да не предприемат рискови изпреварвания. Това са препоръките на Агенция „Пътна инфраструктура“. В планинските райони дъждът преминава в сняг.

Екип на Паралел 43

Доц. Ангел Кунчев: Очаквам до 2-3 седмици пикът на заразата да утихне

През следващите 2-3 седмици ще бъде последният пик на заразата от Covid-19 у нас. Това каза пред БНТ главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев. По думите му след това - през пролетта и лятото - се очаква да имаме дълъг период с малко заразени: "Прогнозата на учените е, че в...

Екип на Паралел 43

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.