Пламен Минасов


Взрив разтърси блок във варненския квартал „Възраждане"

Взрив е избухнал днес следобед апартамент на 15-я етаж в 1-ви блок на варненския квартал „Възраждане“. На място веднага се отзоваха три противопожарни автомобила и линейка.

Екип на Паралел 43

Четвърта титла за България на ЕП по аеробика

България записа исторически успех на европейското първeнство по спортна аеробика, което се проведе в италианския град Пезаро. След като спечелиха титлите при младежите в категория "смесени двойки" и мъже и жени - "индивидуално - жени" и "смесени двойки", нашите...

Екип на Паралел 43

Ивет Лалова: Не искам още да говоря за отказване

Искам да сложа край на кариерата си по хубав начин, по начина, по който аз правя нещата. Имам големи планове, готвя големи неща, но когато те наближат, ще ги разкажа", каза Ивет Лалова.   Българската лекоатлетка говори за наближаващия край на кариерата си, както и за постигнатото дотук....

Екип на Паралел 43

Най-богатите фамилии в света са станали още по-богати, сочи класация на „Блумбърг"

Състоянието на 25-те най-богати фамилии в света се е увеличило с 22% спрямо миналата година според класация на "Блумбърг". Сред тях са собствениците на веригата магазини "Уолмарт" (Walmart), на производителя на сладкарски изделия "Марс" (Mars) и на модната къща...

Екип на Паралел 43


От вторник ЦИК започва да приема документи за регистрация за президентските и парламентарните избори

На 21 септември - вторник, Централната избирателна комисия започва да приема документи за регистрация на партии и коалиции за участие в изборите за президент и вицепрезидент и за народни представители, насрочени на 14 ноември.

Екип на Паралел 43

Консултациите за състава на РИК са опорочени, смятат от ГЕРБ/СДС–Варна

Коалиция ГЕРБ/СДС - Варна, представена от Павел Алексиев Христов, изпрати две жалби до ЦИК във връзка с консултациите за състава на РИК в Трети избирателен район –Варна. Първата жалба от 18.09.2021 г. с копие до Областния управител на Варна е относно начина за свикване на консултациите за...

Екип на Паралел 43

Отново протест в Айтос заради тежката катастрофа с камиона убиец

С искане за извеждане на тежкия трафик от Айтос над 300 жители на града отново излязоха на протест на мястото, където при катастрофа с камион баща и двете му деца загубиха живота си, а други двама души бяха ранени.

Екип на Паралел 43

България с втора европейска титла в Пезаро

България спечели втора европейска титла в категорията "индивидуално - жени" от шампионата на Стария континент по спортна аеробика, който се провежда в италианския град Пезаро. Българката, която влезе с първи резултат във финала (22.000 точки), със страхотна игра успя да защити високия...

Екип на Паралел 43

Почина Джими Грийвс - една от легендите на английския футбол

Една от най-големите легенди в английския футбол Джими Грийвс почина тази сутрин на 81-годишна възраст. Голмайстор номер 1 в историята на Тотнъм е издъхнал в дома си в ранните часове днес.  

Екип на Паралел 43

Близо 1 500 000 човека вече са се преброили през електронната система, съобщиха от НСИ

Към 6.00 часа тази сутрин през електронната система са се преброили 1 471 382 души, които живеят в 646 077 домакинства, съобщиха от пресцентъра на Националния статистически институт /НСИ/.

Екип на Паралел 43


Австралия беше открита и честна с Франция, заяви министърът на отбраната

Австралия беше откровена, открита и честна с Франция относно притесненията си, свързани със сделка за френски подводници, заяви министърът на отбраната Питър Дътън, цитиран от Франс прес и Ройтерс.

Екип на Паралел 43

„Сеат" се разби в мантинелата край Дрен, затвори за повече от час АМ „Струма"

Самокатастрофирал лек автомобил "Сеат" с гръцка регистрация затвори платното за София на автомагистрала "Струма" за час и половина. По чудо няма жертви, предаде БГНЕС .

Екип на Паралел 43


Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.