Григор Димитров ще бъде поставен под № 14 на предстоящото Открито първенство на САЩ по тенис. Разбира се, това ще се случи, ако той реши да играе.

Българинът е на позиция №19 в световната ранглиста, но ще се възползва от многото отказали се тенисисти.

Извън списъка със заявили участие са Рафаел Надал, Роджър Федерер, Гаел Монфис, Фабио Фонини и Стан Вавринка.

Миналата година най-добрият ни тенисист стигна до полуфиналите в Ню Йорк от позицията на непоставен, но няма да му се налага да защитава точките си след промяната в структурата на ранкинг системата, провокирана от пандемията на новия коронавирус.

Григор все още не е взел решение дали ще участва в US Open, пише"topsport"..

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.