Златомир Загорчич е новият кандидат за треньор на футболния "ЦСКА-София". Бившият наставник на "Славия" е бил поканен на преговори с “червените”, след като стана ясно, че Стамен Белчев може да бъда освободен заради незадоволителните резултати на отбора.

Загорчич подаде оставка след слабия старт на сезона с “белите”, като името му се завъртя и сред опциите за нов национален селекционер.

"ЦСКА-София" изостава на пето място на 7 точки зад лидера "Локомотив" (Пловдив) след едва три победи от десет мача. "Червените" записаха шести пореден двубой без успех в първенството след 1:1 срещу Арда в Кърджали, а последната победа в шампионата е от края на август срещу "Славия".

Следващият съперник на "Черно море" е "ЦСКА 1948", който разби "Славия" с 5:1. отборът на "ЦСКА 1948" излезе на 3-то място във временното класиране. "Славия" остава на предпоследното 13-то място с едва 7 точки.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.