Два инцидента с влакове станаха в рамките на часове. Товарен дерайлира на жп гара Калояновец, предаде Нова тв. Движението в района е спряно. При инцидента е скъсана контактна мрежа.

Дерайлирали са последните два вагона на влака. Към момента няма информация за пострадалия, съобщи “standartnews.com”.

Между гарите Свобода и Чирпан пък е възникнал инцидент между лек автомобил и товарен влак, съобщават от БДЖ. Заради това се отменя пътническият влак № 80103 Пловдив-Ямбол в участъка Чирпан-Свобода, а пътническият влак № 80100 Ямбол-Пловдив в участъка Свобода-Чирпан се движи с 90 минути закъснение.

Бързият влак № 8650 се отклонява през гарите Стара Загора - Тулово - Карлово - Пловдив и продължава по разписанието си. Пътниците за гарите от Стара Загора до Пловдив ще бъдат превозени с автобуси.

Бързият влак № 8651 София-Варна се отклонява през гарите Пловдив - Карлово - Тулово - Стара Загора и продължава по разписанието си. Пътниците от гара Пловдив до гара Стара Загора ще бъдат превозени с автобуси, които ще спират на всички гари по разписание.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.