Жълт код заради силен вятър е обявен за Варненска област в четвъртък, съобщи darik.bg. Преди обяд в региона ще духа вятър от юг-югозапад с пориви до 19-24 m/s, който по-късно през деня ще отслабва и ще се ориентира от северозапад.

По Черноморието преди обяд ще преобладава слънчево време. В следобедните часове ще се развива купесто-дъждовна облачност и ще има валежи от дъжд, които на много места придружени с гръмотевици.

Максималните температури във Варна ще достигнат до 18 °.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.