Жълт код за опасни валежи е обявен за четири области в Североизточна България днес. Предупреждението важи за областите Русе, Разград, Силистра, Добрич.

Максимални температури ще са от 23 до 28 градуса. По-малко за местата от Североизточна България.

Край морето ще бъде по-облачно днес, освен по южното крайбрежие. Около и следобед се очакват валежи от дъжд с гръмотевици.

На запад облачността ще се разкъсва до слънчево време и няма да вали.

Днес ще бъде чувствително по-хладно и по-ветровито. С умерен до силен северозападен вятър ще нахлува студен въздух.

Събота и неделя слънцето ще е щедро. Температурите ще са между 26 и 31 градуса. Новата седмица също ще започне с повече слънце и без валежи, съобщава “standartnews.com”.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.