От ОД на МВР във Варна съобщиха, че вчера в Девня, при извършване на полицейска проверка на лек автомобил «Хюндай», с водач на 27 г. от Варна, известен на МВР, същият прави опит да предотврати действията на органите на реда и подхвърля в полицейския автомобил сумата от 100 лв. По случая е образувано досъдебно производство, а материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна.

Пак вчера, на 15.09. т.г., около 10:00 часа, при извършване на полицейска проверка на лек автомобил «Фолксваген» с водач на 37 г. от с. Синдел, е установено, че мъжът управлява МПС със служебно прекратена регистрация и без свидетелство за правоспособност. Оказва се, че му е отнето като принудителна административна мярка. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор в Районна прокуратура – Варна. Той също е задържан за срок до 24 часа.

От МВР допълниха още, че отново във вчерашния ден при извършване на полицейска проверка на лек автомобил «Рено», с водач на 24 г. от Белослав, е установено, че мъжът управлява МПС без книжка. Оказало се, че му е отнето свидетелството за правоспособност като принудителна административна мярка. И по този случай е образувано бързо полицейско производство.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.