На днешното открито занимание на националния ни отбор на стадиона в Бояна стана ясно, че новият капитан на представителния тим ще бъде Петър Занев.

По-рано, на пресконференцията си преди дебютната среща от тазгодишното издание на Лигата на Нациите срещу Ирландия, наставникът Георги Дерменджиев не пожела да назове името на новия капитан, заявявайки, че първо ще сподели решението си на играчите.

Мнозина очакваха, че капитанската лента ще бъде предоставена на стража на Левски Николай Михайлов, но противно на тези спекулации опитният краен бранител на ЦСКА ще се нарами с тази отговорност.

Втори капитан ще бъде Георги Костадинов, а трети - централният бранител на Слован Братислава Васил Божиков, съобщи "gong.bg" .

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.