Тази сутрин температурите са ниски, в повечето райони между 0° и 5°, и отново ще се образуват слани. През деня ще бъде предимно слънчево. Преди обяд на много места в низините, котловините и около водните басейни ще има ниска облачност или мъгла. Максималните температури ще бъдат между 16° и 21°, в София около 16°.

По северното крайбрежие на морето ще е предимно слънчево, докато над южното ще е с по-значителна ниска облачност. Температурите ще са около 18°-20°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

Над планините ще бъде слънчево, след обяд с разкъсана висока облачност. Ще духа до умерен, по най-високите части на Рила и Пирин временно силен вятър. Температури в курортите – от 10 до 15 градуса.

В четвъртък и петък ще остане предимно слънчево, със сутрешни мъгли. Ще се затопля, дневните температури ще се повишат значително и в петък и събота максималните ще са около и над 20°, в отделни райони и до 24°-26°. Съществено ще е повишението на температурите и в планините, съобщава "standartnews.com".

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.